2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

سلام عزیزم خوبی؟ گل پسرت خوبه ؟

من فشارم خوبه ولی پاهام ورم کرده دست و اینامم همینطور پاهام از ورم به قرمزی رفته اشکال نداره؟ فردا وقت دکترم دادم

@زینبی_بابا     

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
جدی میگی؟پس تعریفشو زیاد میکنن که ربیعی چه طوره

من تحت نظر یاونگی و فریمانی و ربیعی بودم

هرسه شون اصلا دقت نمیکنن تو کارشون

پیله وری و خیلی قبول دارم چون الان دوسریه بخاطر بالانرفتن آندومترم انتقالو کنسل کرده

پس این دقتشو میرسونه

ولی فریمانی و ربیعی با آندومتر۳ برام انتقال دادن☹

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ادرس پیله وری کجاس ؟من تصمیم دارم تعیین جنسیتم داسته باشم به خاطراون میرم امید پیله وری امیدم هست؟

آرامگاه 

32530786

اینم شمارشه

هرروزم وقت میده

تعیین جنسیت فقط امید انجام میدن

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
سلام ببخشید استراحتتون درچه خده

کارای سبک مثل ظرف شستن اینارو انجام میدم.یه ساعت ی بار چنددقیقه تو خونه راه میرم

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍
اها منم میخوام میکروکنم میخوام به کسی نگم گفتم ببینم استراحت در چه حد لازمه پس اگه نیاز به خم شدن نب ...

آره بابا..فقط چیز سنگین بلند نکن.جاروبرقی نکش.از پله یواش بالا پایین کن.با آب داغ حمام نکن

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍

سلام دوستان 

امروز روز ۲۷ انتقالم هست الان ترشح قهوه ای دارم نگران شدم یعنی اتفاقی افتاده یکم حالت تهوع داشتم که امروز اونم ندارم.روزی سه تا هم شیاف استفاده میکنم لازم نیست آمپول بزنم.

@زینبی_بابا    

خدایا شکرت