2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045353 بازدید | 684462 پست
سلام ممنون عزیزم خداروشکر  خودت خوبی اگه اینطوری خیالت راحته برو انجام بده ولی بعد مصرف داروها ...

پس همین ازمایش رو انجام دادی چون چند مدل داره 

؟؟؟

این ماه انتقالته؟

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نوشین جان خیییلیییی زود رفتی سونو تو اون زمان اصلا چیزی دیده نمیشه . تو گوگل هم سرچ کنی میگه . جنین ...

گفت سونو بده خارج از رحم نباشه 

تو ۶ هفته ، فقط یک ساک دید اونم یک میل بود به اندازه ۴ هفته بود ساکم

بتام ا که از سیزدهم تا حالا خوب بالا نرفته

عزیزم یا دوتا پروژسترون باهم میزنن یااینکه قرص مدروکسی پروژسترون روزی دوتا یکی شب یکی صبح به مدت ۵رو ...

مرسی عزیزم. میگم ممکنه کیستی چیزی باشه که پریود نشدم ؟به نظرت برم دکتر برام سونو بنویسه یا لازم نیست؟

سلام من تازه اومدم این تایپیک

منم ماه دیگه که پریودشدم میخوام برم برانتقال نمیدونم چقدرمیشه امیدواربود

اشتیاقی‌که‌به‌دیدارتودارددل‌من‌‌ دل‌من‌داند‌ومن‌دانم‌ودل‌داندومن👶👶
این سیکل آخر رو با ایشون شروع کردم از داروهای قبل پانکچر تا انتقال . خداروشکر به لطف خدا مثبت شدم بع ...

خداروشکر که بارداری عزیزم..کاری یا دارویی بود که تو سیکلای قبلیت انجام نداده باشی و طرازی برات انجام داده باشه؟واینکه مشکلتون چی بود و چند سالته.آخه منم سه تا انتقال ناموفق داشتم .

دارچین جان از سیزدهم که بتام ۱۵۰۱ بوده تا الان باید حدود ۶۰۰۰ باشه اما خوب بالا نرفته . ساک بارداری ...

عزیزم هنوزم چیزی معلوم نیست. شاید یه قل گرفته. ایشالله که تا هفته بعد میبینیم همه چیز خوبه

دلتو روشن کن دختر خوب   

سلام من تازه اومدم این تایپیک منم ماه دیگه که پریودشدم میخوام برم برانتقال نمیدونم چقدرمیشه امیدوار ...

خیلی، بالاخره همه باردار میشن. یکی سخت تر، یکی آسون تر. نشد نداره. خیلی امیدوار باش