پیگمنتر_میکروبلیدینگ مدیر عضویت: 1402/10/09 تعداد پست: 2836 عنوان هر سوالی راجع به میکروبلیدینگ(فیبروز ابرو) دارید ازم بپرسید😊 | مشاهده متن کامل بحث + 24519 بازدید | 114 پست خوشحال میشم بتونم راهنمایی تون کنم. در سرم جنگ های بسیاری ست ؛ که تنها کشته اش منم ! 1402/10/12 | 11:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پیگمنتر_میکروبلیدینگ مدیر استارتر عضویت: 1402/10/09 تعداد پست: 2836 عزیزم درآمدش خوبه؟من کلاس مریم حمزه ای ۵ تومن بیعانه واریز کردم ۲۰ تومنم باید واریز کنم الان خیلی دو ... قید مریم حمزه ای رو بزن من سرتیفیکیتش رو دارم هیچ چیزی یاد نمیده یعنی با اینکه پولتو بریزی دور هیچ فرقی نمیکنه به نظر من به جاش دوره مجازی بردار با بقیه پولت هم بعدا رنگ و دستگاه خوب بگیر در سرم جنگ های بسیاری ست ؛ که تنها کشته اش منم !
atieomidesh عضویت: 1396/06/21 تعداد پست: 236 قید مریم حمزه ای رو بزن من سرتیفیکیتش رو دارم هیچ چیزی یاد نمیده یعنی با اینکه پولتو بریزی دور هیچ ف ... ممنونم عزیزم درآمد میکروبلیدینگ در کل خوبه یا زیاد مشتری نداره؟
المیراجانم عضویت: 1403/06/11 تعداد پست: 34 سلام گلم من شیدینگ میزنم پاک میشه میکرو پاک میشه برای تیرگی لی نارنجی کار کردم باز برگشت ب حالت اولیه دلیلش چیه؟رنگمم خوبه
مامان_شیدا1 عضویت: 1396/02/27 تعداد پست: 105 سلام عزیزم منم چندوقتیه میکرو با قلم انجام دادم سوالم اینه میکرو باعث ریزش ابرو میشه ؟ گاهی دست میکش ... عزیزم شما مشکل ریزش ابروهاتون رفع شد
ارورا۲ عضویت: 1401/11/04 تعداد پست: 509 عزیزم شما مشکل ریزش ابروهاتون رفع شد سلام عزیزم کمتر شده ولی قطع نشده ای همه در امان تو ما همه در امان تو🌿
مامان_شیدا1 عضویت: 1396/02/27 تعداد پست: 105 سلام عزیزم کمتر شده ولی قطع نشده داروی یا پماد یا کرم تقویت ابرو سریتا استفاده نکردین ابروهای قبلی که ریخته دراومده آیا یا کلا داخل ابروتون خالی شده آخه دکتر کرم تقویت ابرو سریتا نوشته می ترسم بزنم ریزشش بیشتر بشه
ارورا۲ عضویت: 1401/11/04 تعداد پست: 509 داروی یا پماد یا کرم تقویت ابرو سریتا استفاده نکردین ابروهای قبلی که ریخته دراومده آیا یا کلا داخل ا ... هیچی استفاده نکردم عزیزم منم ترسیدم بیشتر بشه بعد قطع دارو روغن رزماری از داروخانه خریدم به هر ابرو شبی دو قطره میزنم دو دیقه اروم ماساژ میدم حس میکنم تاثیر داشته ای همه در امان تو ما همه در امان تو🌿
ارورا۲ عضویت: 1401/11/04 تعداد پست: 509 داروی یا پماد یا کرم تقویت ابرو سریتا استفاده نکردین ابروهای قبلی که ریخته دراومده آیا یا کلا داخل ا ... پیگمنتر من اصلا گردن نگرفت ک از میکرو بوده باشه گفت حتما با پماد آ چشمی زیاد چرب کردی نمیدونم ولی کلا پشیمونم از میکرو ای همه در امان تو ما همه در امان تو🌿
ukta عضویت: 1402/03/20 تعداد پست: 3067 سلام من پارسال اسفند جراحی تیرویید داشتم .تیروییدم خارج شد والان قرص لووتیروکسین میخورم .گفتن نچرال ... مگه تیرویید عمل میکنن کم کار یا پرو کار داشتین منم کم کار دارم توفکرش نیستی و پیداش میشه ولی وقتی ک باید باشه میره