2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
ملیکا جون انشالله که اولین انتقالت مامان میشی گلم توکلت به خدا 😍🥰

ان شاالله عزیزم.البته من قبلا یکبار انتقال ناموفق داشتم.این میشه دومی که امیدوارم آخری باشه و با دست پر بهتون خبر بارداریمو بدم و ان شاالله شما هم تو این‌مسیر موفق باشی.

خدایا شکرت  
عزیزم فقط میتونم بگم بد شانسی بوده که مامان نشدی و باید مجدد پانکچر بشی از اول... چون همه چیز دقیق ...

عزیزم من همسرم هیچ مشکلی نداره و اینکه  دیگه  راضی  به پانکچر  د این داستانا نمیشه نمی دونم  چیکار کنم ممنون بازم 

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

روژان جون خدا نکنه که بدبخت باشی.سعی کن از طبیعت لذت ببری و صبح ها توی اون هوای خوب برو پیاده روی و ...

مرسی عزیزم ممنون که روحیه میدی 

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
سلام  عزیزم خوبی؟ نی نی خوبه  بهتر ببین زیر ۱۰ هفته اصلا نخوایین که صداشو پخش کنه چون به ...

سلام مامان ماهک جون، خداروشکر خوبم فقط چندروزه یه مقدار سرفه ی خشک دارم یعنی گلوم میسوزه البته سابقه حساسیت دارم برای همین زیاد جدی نگرفتم ولی امروز یه کوچولو لرزم داشتم دیگه نمیدونم کرونا گرفتم یا سرماخوردگیه😥 ولی ماسک میزنم دیگه خیلی کم سرفه میکنم بیشتر وقتا ماسک میزنم دیگه

صدای قلبشو من نگفتم عزیزم خودش اومد پخش کنه که نشد

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
میگم عزیزم شما پرولاکتینتون بالا بود که کابرگولین استفاده میکردین؟ من میخوام پانکچر شم ولی پرولاکتین ...

عزیزم خیلی راحت با دارو میادپایین.میخایی داستینکس گه خارجیش هست رو پیدا کن خیلی بهتره

سلام مامان ماهک جون، خداروشکر خوبم فقط چندروزه یه مقدار سرفه ی خشک دارم یعنی گلوم میسوزه البته سابقه ...

کرونا نیست. اصلا الکی به دلت بد راه نده. شما دندونا و لثت به خاطر امپولا حساس نشد؟ من دارم از درد میمیرم. راهکاری داری برام. باورت میشه اینقدر درد وحشتناکی دارم که اگه فردا تست بتام خوب نباشه ناراحت نمیشمو میرم تا میتونم مسکن میخورم

خیلی زیاد .... من یکی که از اول این راه استرس و نگرانی .. وقتی رفتم اقدام کردم برام ازمایش ایدزو هپا ...

عزیزم نیاز به نفرین نیست. از قدیم گفتن که دنیا دار مکافاته، از هر دست بدی از همون دست میگیری. یه چیزی هست به نام قانون کارما که خیلی هم درسته. واسه همین میگن شما ببخشید تا فکرتون آزاد بشه و آرامش بیاد سراغتون. قانون کارما کار خودش رو میکنه. بالاخره زمستون میره و روسیاهیش میمونه به زغال. انشالله فرزند نازنینت رو به موقع درست درآغوش میگیری. 😍😍

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
نه عزیزم.دوقلوهام پایان پنج ماهگی سقط شدن.الان دوباره جنین انتقال دادم.

ای بابا  چقدر بد 😔😔😔 ببخشید نمیدونستم اصلا  انشالله این سری یه تپل مپل گیرت بیاد الان بارداری؟؟

من به زودی مامان میشم 💖💖💖
ای بابا  چقدر بد 😔😔😔 ببخشید نمیدونستم اصلا  انشالله این سری یه تپل مپل گیرت بیاد الان ب ...

خواهش میکنم.ممنونم وهمان شما هم خدابهتون یه نی نی صحیح وسالم بده.من امروز یازده روز هست که انتقال دادم.سه تا جنین فریز.باید چهارشنبه برم آزمایش بدم. توکل به خدا.برام دعا کن

خواهش میکنم.ممنونم وهمان شما هم خدابهتون یه نی نی صحیح وسالم بده.من امروز یازده روز هست که انتقال دا ...

ان شاالله بهترین ها برات اتفاق بیفته به امید خدا حتما مامان میشی مامان یه بچه شیطون که اصلا نمیزاره هیچی از این روزا رو یادت بیاری اگه ناراحت نمی شی علت سقط جنین ها ت چیبود؟توام برای من دعا کن منم تو سیکل ای وی اف هستم

من به زودی مامان میشم 💖💖💖