2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
ای جانم الهی...چقدر مظلومی تو اخه ..الهی به حق حضرت عباس این نی نی صحیح و سالم میاد بغلت نی نی بعدی ...

تی تی دارم از درد میمیرم. فقط میخوام جیغ بکشم. تو هم همینجوری بودی؟ واقعا یه روزی این درد تموم میشه؟

اگه نتیجه ازمایشم خوب بود عصر زنگ میزنم دکترم اجازه میگیرم که استامینوفن بخورم. اما میدونم مثه شنبه ...

عزیزم از داروخانه دنتولین بگیر و بزن روی دندونت فکر میکنم عارضه ای نداره و گیاهی هست و تسکین میده یه مدت دردتو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانوما چند روز بعد آزمایش بتا سونو میکنن؟

من وقتی به مشاورم خبر مثبت شدنمو دادم گفت بعد ۲هفته بیا برا ساک حاملگی منم ۳ روز زودتر رفتم فقط ساک دیده شد برا قلبش هم ۲ هفته بعد سونوی اول رفتم 

ششم شهریور بتام ۱۱۰ بود یازدهم ۷۶۷ بود سیزدهم ۱۵۰۱ امروز ۳۳۸۰

خداروشکر عزیزم هیچ مشکلی نداری انشالله

به حرف اون آدم نابلد هم فکر نکن

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان

نوشین جونم چرا تیکرت رو برداشتی؟😔 خب شاید خونریزیت برای هماتوم باشه من دیدم خیلیا دارن دوست خودم داشت ماشاالله نی نیشم سالم به دنیا اومد

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

راستی برای سونویی که رفتین من رفتم سونومو نگاه کردم فقط ساک حاملگی بود و نوشته فاقد بتال پل ی همچین چیزی فک کنم یعن جنین توش نبود بعد ۲هفته دوباره رفتم قلبش رو دیدم 

اینم بگما شایدم دوقلو گرفته یکیش از بین رفته جان من زود ناامید نشو توکل به خدا ...

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...