2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
سلام دوستان من تیر میکرو منفی داشتم الان باید پریود دومم باشه که هنوز نشدم و دوهفته ای تاخیر داشته . ...

عزیزم یا دوتا پروژسترون باهم میزنن یااینکه قرص مدروکسی پروژسترون روزی دوتا یکی شب یکی صبح به مدت ۵روز میخوری بعدش قطع میکنی.البته بعد از ایناهم چندروز طول میکشه پری بیاد

دکتر گفت از سیزده شهریور که بتات ۱۵۰۱ بوده تا امروز خوب نیومده بالا گفت الان باید حدود ۶۰۰۰ باشه

گفت روزی دوتا آمپول پروژسترون رو ادامه بده شبا هم یک شیاف بزار

هفته بعد بیا ببینم تو سونو اثری از ساک و جنین هست یا نه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکتر گفت از سیزده شهریور که بتات ۱۵۰۱ بوده تا امروز خوب نیومده بالا گفت الان باید حدود ۶۰۰۰ باشه گف ...

نوشین جان خیییلیییی زود رفتی سونو تو اون زمان اصلا چیزی دیده نمیشه . تو گوگل هم سرچ کنی میگه . جنین که از هفته ۶ یا ۷ به بعد مشخص میشه .من تجربه بارداری پوچ و داشتم تو نه هفته بتام ۲۸۰۰ بود برای شما که خوبه خداروشکر . 

نمیدونم بخدا ولی بتام از سیزدهم به بعد خوب بالا نرفته امروز هم که خون ریزی داشتم صبح

خب عزیزم به این فکر کن ممکنه اول دوتاش گرفته باشه بعد یکیش از بین بره خب معلومه بتا مثل قبل رشد نمیکنه

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
نوشین جان مگه این نتیجه خدایی نکرده بده؟ چرا روحیه ات رو باختی؟

دارچین جان از سیزدهم که بتام ۱۵۰۱ بوده تا الان باید حدود ۶۰۰۰ باشه اما خوب بالا نرفته . ساک بارداری هم تو هفته ۶ کمتر از یک میل بود.....

اهان. مشابه همون عکس رنگیه درسته؟ ممنون از توضیحت هچینگ رو مرکز براتون انجام داد یا خودشون سر ...

قربونت اگه قرار بود که خودشون اینقدر زبل باشن دردم چی بود...قربونشووون برم گشاد تشریف دارن.    بیمارستان هچشون کرد.

@بهار213     سلام عزیزم همه چی خوبه؟؟؟؟ شما ازمایش crp دادید برای کرونا؟؟ میخوام قبل تزر ...

سلام ممنون عزیزم خداروشکر 

خودت خوبی اگه اینطوری خیالت راحته برو انجام بده ولی بعد مصرف داروها هم دوروز مونده به تخمک کشی دوباره برات مینویسن انجام بدی

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
مرسي عشقم از جوابت شما پانكچرم كردين يا فقط انتقال؟

فقط انتقال دادم عزیزم.پانکچرم قبل از کرونا بود ولی توی کرونا دوبار بیمارستان آبان رفتم :یه بار برای هیستروسکوپی و یه بار دیگه هم برای انتقال.نگران نباش فقط مراقب خودت باش و پروتکل ها رو رعایت کن و خودتو به خدا بسپر.

خب عزیزم به این فکر کن ممکنه اول دوتاش گرفته باشه بعد یکیش از بین بره خب معلومه بتا مثل قبل رشد نمیک ...

شادن جان وقتی دل خودم روشنه خیلی کارام رو رواله

اما وقتی دلم گواهی بد میده همون میشه که فکر میکنم

سلام عزیزم چقد کارخوبی کردید که حتی خواهر وبرادراتون هم اطلاع ندارن ....من گفتم خیلی پشیمونم هرروز ا ...

آره به خدا به هیییچ کس نگفتیم.اولین انتقالمو به دوتا از خواهرام گفتم اونقدر بهم استرس وارد شد که دیگه تصمیم گرفتم به هیچ کس نگم.مادرهامون که اصلا خبر ندارن.فقط مادرشوهرم اینقدر که گفت بچه بچه ...چرا نمیرین دکتر منم گفتم رفتیم و گفته اسپرم مرد ضعیفه و در حال درمانیم...در همین حد.

به دوش کشیدن این همه سختی و زحمات به تنهایی اگرچه سخته ولی به نظر من از بار روانی و استرسم کمتر کرد...خودم بودم و خودم...

به امتحانش می ارزه عزیزم...