2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045455 بازدید | 684471 پست
من ابن سینا میرفتم . چون از شهرستان میومدم صبح ها اونجا بود و من تا شب میتونستم برگردم ولی اگه مطبش ...

من دوسدارم جایی برم که جنین شناسش خوب باشه 

جنین شناس برام خییییییییلی مهمه

آخه میگن کلینیک ممکنه یه روز طرازی باشه یه روز نباشه

منم از شهرستان میام بخاطر همین برام مهمه که برم کلینیک راحتترم یا مطب 

ودوسدارم تااخرش با یک دکتر باشم نکه بچرخه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دوسدارم جایی برم که جنین شناسش خوب باشه  جنین شناس برام خییییییییلی مهمه آخه میگن کلینیک م ...

ببین من پیش میومد که طرازی نمیومد و با دکتر دیگه ویزیت میشدم از اول هم گفتم روزهاش تو ابن سینا خیلی محدوده فقط دو روز هست و یکم بی نظم . اما پانکچر من روز پنج شنبه بود و با اینکه روز کاریش نبود چون گفتم میخوام فقط با خودش باشم فقط برای پانکچر من اومد و انجام داد و رفت . قبلش با۶اش طی کن که باشه چون خارج از کشور هم زیاد میره برنامشو از قبل بپرس بهت راحت میگه

ببخشید شما ترشح سینه هم دارید

نترس عزیزم . من هم ام ار آی دادم و کنار غده هیپوفیز یه توده ۳میلیمتری داشتم . که با همون کابرگولین برطرف شد و بعدش کنترل شد اصلااااا جای نگرانی نیست خیلی آروم و باآرامش درمان و شروع کن

عزیزم منم بعد از سقط همین شدم نگران نباش تحت نظر پزشک غدد کابرگولین و دوباره شروع کن سریع میاره پایی ...

عزیزم چند وقت بعد از سقط مال شمابالا بود من الان شش ماه میگذرع و میخام ای یو ای کنم اما دکتر گف ام ار ای هم انحام بده هنوز انحام ندادم

نترس عزیزم . من هم ام ار آی دادم و کنار غده هیپوفیز یه توده ۳میلیمتری داشتم . که با همون کابرگولین ب ...

یعنی بعد از کابرگولین  ک مصرف کردین ام ار ای دادین ک دیگه غده از بین رفته بود؟اخه برام جای سواله ک چرا بعد از مصرف یک ماه و نیم قرص کابرگولین بازم رفته بالا فقط همون ماه ک داروم تموم شد خیلی اومده بود پایین ک برای انتقال جنین گفتن میره بالا...تو نت خوندم پرولاکتین بالا باعث نازایی یا سقط میشه حالا استرس گرفتم ک شاید دفعه قبل هم رفته بوده بالا ک سقط شد

ببین من پیش میومد که طرازی نمیومد و با دکتر دیگه ویزیت میشدم از اول هم گفتم روزهاش تو ابن سینا خیلی ...

عه؟یعنی ابن سینا هم عمل پانکچرانجام میده؟من فکرمیکردم فقط بیمارستان آبان عمل میکنه 

مشکلتون چی بود؟

@زینبی_بابا    

سلام عزیزم من امروز روز 19 انتقالم و فک کنم پنج هفته و یک روز میشم از صبح لک دیدم هم رو لباس زیرم بود هم رو دستمال اندازه کف دست میشه رنگشم قهوه ای سه تا شیاف دارم و یه امپول بهتر نیس دو شیاف و دو امپول بکنمش هنوز دکتر نرفتم  اون دکتری هم که قبلا گفتم میگه همونا باشه ممکنه از چی باشه؟ سونو ساکم فعلا گفت نرم بتام چهارشنبه 133 بود الان دیگه بین 500 تا 600 شده باشه 

قلبش که ماشاالله تشکیل شده هماتومم خیلیا دارن چیز خاصی نیست یا جذب میشه یا دفع لکه بینی داری؟ موقع ...

نه لکه بینی ندارم سونو کرد گفت ی خونریزی خیلی خفیف کنار جفت میبینم .دو هفته شده که خواب و خوراک ندارم برم قلبشو ببینم صداشو بشنوم دیروز ک دکتراینو گفت کلا شنیدن صداشو از یاد بردم ..خدایی ماها که ب این سختی باردار میشیم دیگه لاقل باید موقع بارداری بقیه چیزامون نرمال باشه حقمون نیس این همه استرسو نگرانی ...