2777
2789

خوشحال میشم بتونم راهنمایی تون کنم.

در سرم جنگ های بسیاری ست ؛ که تنها کشته اش منم !

اگر میکرو کنیم باز فضای خالی داشته باشیم و تو ترمیم درستش نکنه چی 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.

من۲۰سالمه بعضی جاهای ابروم کم پشته. بزنم ؟

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام درآمدش در چه حدع؟

تو شهرای بزرگ مثل شیراز 

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔
اگر میکرو کنیم باز فضای خالی داشته باشیم و تو ترمیم درستش نکنه چی

جایی که برات مهمه پر بشه رو روز ترمیم به پیگمنتر بگو که تکرار خطوط بیشتری انجام  بده که ریزش نداشته باشه عزیزم.

من۲۰سالمه بعضی جاهای ابروم کم پشته. بزنم ؟

میکروبلیدینگ برای رفع نواقص و قرینه سازی عالیه . اگه خواستی عکس ابروهات رو بفرست بهتر راهنماییت کنم .

سلام درآمدش در چه حدع؟ تو شهرای بزرگ مثل شیراز 

اگه پشت کار داشته باشی و خسته نشی و واقعا وقت بزاری برای یادگیری و .... 

حداقل ماهی سی میلیون 

ولی خب برای رسیدن به این مرحله خیلییییییی باید تلاش کنی و پشت کار خیلی زیادی میخواد‌.

جایی که برات مهمه پر بشه رو روز ترمیم به پیگمنتر بگو که تکرار خطوط بیشتری انجام  بده که ریزش ند ...

از ترمیم گذشته متاسفانه

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
کجای ابروهات ریزش رنگ داشته ؟ یا کلا اون قسمت رو کار نکرده ؟ اگه خواستی عکس بفرست ببینم .

خیلی کم کار کرده من گفتم تو ترمیم درست می‌کنه 

بعد تو ترمیم دیدم پررنگه گفتم لابد درستش کرده 

ولی وقتی از ترمیم گذشته دیدم اون قسمت خالی تر هم شده

موندگاریش چقده؟؟ مثلا دوسال میمونه؟؟

با توجه به جنس پوست و شرایط بدنی تون ممکنه تا سه سال هم ماندگاری داشته باشه 

ولی در اکثر موارد ماندگاریش یک سال تا یک سال و نیم هست 

خیلی کم کار کرده من گفتم تو ترمیم درست می‌کنه  بعد تو ترمیم دیدم پررنگه گفتم لابد درستش کرده&n ...

گروه خونی o یا تیروئید یا پوست چرب یا بیماری زمینه ای ندارید ؟

معمولا برای این افراد با فاصله باید کار کرد که پخش رنگ نداشته باشن . 

همیشه همون اول خواسته هاتون رو به پیگمنتر بگید که بعد از کار بتونید دست بالا رو داشته باشید .

گروه خونی o یا تیروئید یا پوست چرب یا بیماری زمینه ای ندارید ؟ معمولا برای این افراد با فاصله باید ...

نه عزیزم متاسفانه هیچکدوم