2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045340 بازدید | 684460 پست
ممنونم لیلی جون...دکتر من هیچی جز ویتامین ب نداده بهم...آخر ماه هم انتقال دارم...خیلی ناراحتم واسه ه ...

خواهش عزیزم.نگران نباش اینا همش وسیلس.

اون خدای بزرگ اگه بخواد ایشالا طبیعی هم باردار میشی.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهت آمپول hcg دادن ؟  اگه نه چرا دیره برای من ۱۴ روز بعد و ۱۶ روز بعدم تکرار

آمپول‌hcg‌نداشتم‌اصلا..

برامن‌فقط‌یدونه‌آزمایش‌اونم‌‌برادوشنبه‌نوشتن

بیبی‌چک‌فردانشون‌میده‌آیا؟ 

علایمم‌ندارم‌‌😔

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
۵ روز دیگه گفتن زنگ بزن برای تعداد جنین براااام دعا کن مظلوم فرد گفت اول با سرنگ میکشن و تو آزمایش ...

سلام عزیزم 

زنگ زدی ببینی چند تا جنین تشکیل شده؟

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍

سلام بچه ها امروز روز چهاردهمم بی بی چکم منفی شد شنبه میرم آز بدم.این سومین انتقال جنینم بود 8 تا جنین داشتم الان یه دونه دارم.قرار بود سه تا انتقال بدن دو تا دادن یکیشو گذاشتن بلاست شد دوباره فریزش کردن.اصفهانم.البته دور بارم آی و یو آی کردم که یکیش منجر به بارداری شد اما تقریبا هفته دهم رشدش متوقف شد مجبور شدم کورتاژ کنم میخوام قبل انتقال این جنین پانکچر بشم جنینای جدید اگه خدا بخواد تشکیل بشه چون 38 سالمه .اون یه دونه رو میخوام یه کورسوی امید برا خودم نگه دارم.میخوام بیام تهران برا ادامه درمانم. لطف می کنید تهران یه دکتر خوب بهم معرفی کنید .دکتری که بررسی کنه وضعیت رو همینجوری تند تند بیخود انتقال نده.دکتری که اصلا بگه چمه هنوز نمیدونم چه مشکلی دارم

آمپول‌hcg‌نداشتم‌اصلا.. برامن‌فقط‌یدونه‌آزمایش‌اونم‌‌برادوشنبه‌نوشتن بیبی‌چک‌فردانشون‌میده‌آیا؟&nb ...

چند روزه انتقال دادی و جنینات چند روزه ن؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
آمپول‌hcg‌نداشتم‌اصلا.. برامن‌فقط‌یدونه‌آزمایش‌اونم‌‌برادوشنبه‌نوشتن بیبی‌چک‌فردانشون‌میده‌آیا؟&nb ...

Hcg مثبت کاذب نشون میده...اگر ندارین و روز 14 هستین هم ازمایش هم بی بی چک نشون میده...به حق علی که مامانی

سلام زینب جون.. هفته 32 ام.چند روزه ترشح رقیق آبکی و یه ذره سفید رنگ دارم. خیلی یهویی میاد!!روزی چ ...

سلام عزیزم 

عفونت که اصلا نيست، به نظر میاد احتمال 99 درصد ترشحات طبیعی بارداری هست، ولی برای اطمینان از اون 1 درصد زنگ بزن دکترت تا چک کنی نشتی مایع  آمنیون نباشه خدای نکرده، هر چند بعیده ولی چک کن خیالت راحت بشه

سلام دوستان من روز نهم فولیکول ۱۵ داشتم دکتر گفت بدون  آمپول خودشون ازاد میشن کیت ال اچ استفاده میکنم هنوز خیییلی پررنگ نشده روزی که پررنگ بشه باید آزمایش ال اچ بدم فرداهم تعطیله باید برم پاسداران مسیرش برام دوره یکم ، شماها آزمایش ال اچ دادید تاحالا ...میخواستم ببینم میدونید فولیکول ۱۵چند روز بعد  احتمال داره آزادبشه؟ 

مرسی لیانا جون.کاش اطرافیانمم مثل شما مهربون بودن 😔 انقدر تنها موندم و خودم کارامو کردم حال روحی و ...

توکلت به خدا باشه سارا جون خدا رو داری 

دکترت امیری بود فکر کنم درسته زنگ بزن بگو بخیه عفونت کرده بچه رو بزار پیش همسرت برو دکتر به فکر سلامتیت باش عزیزم 

کار خونه رو ولش کن تمیز کردن همیشه میشه انجام داد یا زنگ بزن یکی بیاد خونت رو تمیز کنه خواستی یه خانومی هست میخواد تمیز میکنه و میره و مورد اطمینان خواستی شماراش رو تو خصوصی بدم بهت 

به همسرت بگو ۴مغز بگیره حداقل اونو بخور گلم 

😢😢

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷