2777
2789
عنوان

یکی از اقوام سراینکه ما حیوون دوستیم دیوونمون کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 24 پست
ببین منم مخالف شدید نگهداری گربه و سگ و هر چی تو خونه هستم ولی واقعا درک میکنم زندگی دیگران به خودشو ...

آخه توی خونه نیست، توی حیاطه، آزاده، ما اصلا بهش دست نمیزنیم، به ما پناه آورده، من خودم مذهبی ام به سگ و گربه اصلا دست نمیزنم، ولی این بچه گربه خیلی کوچیکه مادرشم، نیست، یکم بزرگتر بشه بفرستم بره، بیرون براش خطرناکه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخه توی خونه نیست، توی حیاطه، آزاده، ما اصلا بهش دست نمیزنیم، به ما پناه آورده، من خودم مذهبی ام به ...

می‌دونم چی میگی کلا حریم خصوصیته به دیگران چه 

رو دادی کودکانه بگو‌ خودمون میدونیم چی درسته ، مگه گربه رو آوردیم خونه ی شما

کاربری دست دو نفره
نه عزیزم طبق روایات ، تمام مخلوقات حتی گرد و خاک خداوند رو تسبیح و ذکر میکنند و بنده و تسلیم خدا هست ...

این یه صحبت دیگه عزیزم

عبد به انسان میگن

یعنی بنده 

اونکه بله همه مخلوقات خدا

ذکر و تسبیح خدارو میگویند

چادرت را بتکان روزی ما را بفرست/ای که روزی دوعالم همه از چادر توست 🙏ای وای مادرم🖤😭

مشکل مالی ندارم اما دخترم سال دیگه میره کلاس اول ، بمن نیاز داره نمی تونم واقعا حالا کلاس دوم یا سوم ...

ربطی به مشکل مالی نداره

این شخص باید حساب کار بیاد دستش

تو همه چی ادم دخالت میکنن این مردم، اسم خودشونم میذارن روشنفکررررر

چرا ازدواج نکردی

چرا بچه نمیاری

چرا بچه دوم اوردی

چرا بچه دوم نیاوردی

چرا ازدواج کردی 

چدا میخوای درس بخونی تو که هوش و استعداد نداری

چرا نمیخوای درس بخونی تنبلی

چرا میری سرکار ارزشش رو نداره بشین خونه

چرا نمیری سرکار مستقل نیستی

چرا همش با دوستات بیرونی نکنه ول هستی

چرا اصلا با دوستات نمیری بیرون نکنه افسرده ای

چرا انقدر زیاد میخوابی نکنه تنبلی

چرا اصلا نمیخوابی نکنه بیش فعالی

و......

دختر من عاشق خرگوش و مرغ و خروس و جوجه ست، گوسفند می بینه ذوق میکنه، اگ اسب ببینه نازش میکنه، گربه هارو دوست داره، اگ یه سگی مریض باشه تو فیلم گریه میکنه ، گاو میبینه همش میگه وای چقد نازه، از هیچی هم نمی ترسه، بچه ها لوحشون پاکه، این روحیه دخترمو دوست دارم اما این طرف منو می ترسونه، بچت سگباز میشه منم مذهبی ام حالم بد میشه

وقتی بهش میگم حیوانات هم بنده های خدان، میگه منم حیوونارو دوست دارم ولی تو خونم نمیارم، حیوون دوستیش ...

بچت اینقدر سلامت روان داره که ارتباطش با این جیوانات ناز خوبه 

به حرف هیچکس گوش نکن 

الان اورون بچه دوم یعنی خریت محض