2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
قربونت عزیزم.همین که با این همه مشغله میای و جواب میدی خیلی ممنونم ازت.

فدات عزیزم، من هر کاری می کنم برای خودمه، امیدوارم برای شما مفید باشه و بتونم برسم به موقع جواب بدم

یه مثل هست که میگه :هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی

کلا ازمایشش زمان بره،بین ۳ الی ۶ ماه چرا کریمی نژاد تو شهرک غرب پارسال ۱۲میگرفت

یا خدا

پس منه بدبخت چیکار کنم

یعنی این ایران اومدنم بیخودیه😓😓😓😓

یعنی کریمی نژاد که میگید هم همین قدر طول میکشه😢😢😢

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سارا جون الان شما باید کاچی زیاد بخوری به خودت برسی  واقعا از دست خانوادت عصبانیم اصلا نمیدونم ...

مرسی لیانا جون.کاش اطرافیانمم مثل شما مهربون بودن 😔 انقدر تنها موندم و خودم کارامو کردم حال روحی و جسمیم داغونه .. گریم میگیره که دیگه خوب نمیشم..بدنم عفونت شدید کرده فکر کنم.تب و لرز دارم چند روزه.تست کرونا هم دادم حتی.منفی بود. بخیه هام عفونت کردن.ناقص شدم فکرکنم..دعا کن از سرم باز شه این دردهم.دلم به زندگی عادی تنگ شده..از روز اول که افتادم پی بچه دوم دارم رنج میکشم تاهمین ساعت.خیلی دلم از همه کس گرفته..

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
الهی عزیزم 😢 😢 😢 😢  آخ آخ بدترین اشتباه نخوردن گرمیجات بلافاصله بعد از زایمان هست، یعنی قش ...

نمیدونستم که 😔 کلا اشتها نداشتم.فقط زوری تو کل روز چند واحد میوه میخوردم .

مرسی لیانا جون.کاش اطرافیانمم مثل شما مهربون بودن 😔 انقدر تنها موندم و خودم کارامو کردم حال روحی و ...

عزیزم.کاش من کنارت بودم میتونستم کمکت کنم.

سارا جون‌ من پرستارم عفونت ناحیه عمل اصلا خوب نیستا.زخمتو باید مرتب شست وشو میدادی

عزیزم.کاش من کنارت بودم میتونستم کمکت کنم. سارا جون‌ من پرستارم عفونت ناحیه عمل اصلا خوب نیستا.زخمت ...

والا هرروز میشستم و با سشوار خشک میکردم.ولی انگار از داخل عفونت کرده و میزنه به بیرون.کلی انتی بیوتیک خوردم.تاثیر نداره اصلا.یعنی چی میشه؟😢 

والا هرروز میشستم و با سشوار خشک میکردم.ولی انگار از داخل عفونت کرده و میزنه به بیرون.کلی انتی بیوتی ...

انشالله که اونطوری نشه ولی اگه عفونت داخل زخمت شدید باشه زخم‌و باز می‌کنن و بستری میشی و خودشون روزی دپ تا سه بار زخمو شست و‌شو میدن تا زمانیکه تمام عفونت از بین بره و مجددا بخیه میکنن.

عزیزم نمیخوام نگرانت کنما اما به یه دکتر زنان حتما نشون بده.خیالت راحتتره

انشالله که اونطوری نشه ولی اگه عفونت داخل زخمت شدید باشه زخم‌و باز می‌کنن و بستری میشی و خودشون روزی ...

وای گوشت تنم ریخت. رفتم دکتر گفت دوبار روزی شست و شو بده و فشار بده هرچی عفونت داره بیاد بیرون.ولی میترسم فشار بدم.فقط میشورم و خشک میکنم.چه گرفتاری شدیما

خانمایی که انتقال دادین کیه آزمایشتون ؟ چه حسی دارین؟

آزمایش‌منوبراروزدوشنبه‌‌زدن..روز۱۷انتقال‌میشه

به‌نظرتون‌دیرنیس..

شیاف‌هام‌باداروهام‌براشنبه‌تموم‌میشه..

به‌نظرتون‌شنبه‌برم‌‌آزمایش‌بدم؟

براشماروچندروزبعدانتقال‌زدن؟

من‌هیچ‌حسی‌ندارم

زیادخودموامیدوارنمیکنم‌‌اگه‌خدایی‌ناکرده‌منفی‌شدم

بتونم‌خودموجمع‌کنم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
آزمایش‌منوبراروزدوشنبه‌‌زدن..روز۱۷انتقال‌میشه به‌نظرتون‌دیرنیس.. شیاف‌هام‌باداروهام‌براشنبه‌تموم‌م ...

بهت آمپول hcg دادن ؟ 

اگه نه چرا دیره برای من ۱۴ روز بعد و ۱۶ روز بعدم تکرار 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود