2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
وای گوشت تنم ریخت. رفتم دکتر گفت دوبار روزی شست و شو بده و فشار بده هرچی عفونت داره بیاد بیرون.ولی م ...

نه باید فشار بدی سارا جون 

دوستم اینجوری بود همسرش با زور فشار میداد الان خداروشکر خوب شده 

باید فشار بدی که خوب بشی حتما این کارو کن 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
آزمایش‌منوبراروزدوشنبه‌‌زدن..روز۱۷انتقال‌میشه به‌نظرتون‌دیرنیس.. شیاف‌هام‌باداروهام‌براشنبه‌تموم‌م ...

به نظرمن قبل اینکه شیافات تموم بشه برو ازمایش بده که اگه انشالله مثبت شد بری دکتر برات شیاف بنویسه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینجا کسی مریض  دکتر میترا فروتن هست  

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
لیانا جون برای مثبت شدن انتقالتون چیکارا کردین؟ توروخدا بگین به ماهم

سلام عزیزم من بارداری قبلیم که انتقال دادم تا ۴روز استراحت بودم مایعات زیاد میخوردم یعنی کلا از قبل پانکچر من تغذیم رو سالم کردم فست فود رو حذف کردم میوه و سیزی زیاد میخوردم رو روزای انتقال هم همینطور تا ۴ روز حموم نرفتم که ولی خب زینب جون فردای انتقال حموم رفت که اونم مثبت شد و اینکه تا ۴روز اول امپولم رو میومد خونه مزد بعدش میرفتم درمانگاه ولی به خدا به اینا نیست زینب جون سر کار میرفته اونم مثبت شد فقط توکلت به خدا باشه  استراحت زیادی خوب نیست فقط بعد انتقال کار سنگین نکن و دولاراست نشو به خاطر داروهاهم مایعات زیاد بخور ایشالا قبل اینکه بری انتقال طبیعی مامان بشی 

از خدا میخوام یه بارداری سالم رو تجربه کنی عزیزم 💓 به نظر من فقط باید خدا بخواد همین و بس 

پس توکلت به خدا باش امید داشته باش که میشه خدا خیلی مهربونه  

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام زینب جون.. هفته 32 ام.چند روزه ترشح رقیق آبکی و یه ذره سفید رنگ دارم. خیلی یهویی میاد!!روزی چ ...

دریا جون یه پد بزار چند بار سرفه کن اگه خیس شد  و مثل اب بود شاید کیسه اب هستش شما دوقلو بودی درسته ؟ 

یا اگه شک داری حتما یه تست آمینو شور بده 

شایدم ترشحات نرمال بارداریه ولی حتما به پزشکت اطلاع بده 

رفتم لیانا جون ،خداروشکر همه چی خوب بود😍

خداروشکر عزیز دلم انشاالله تا آخرش خوب باشه سالم دخترمون رو بغل کنی 💓💓💓

سلام بچه ها.من شش ساله نازایی دارم.ای وی اف واینام انجام دادم نشده امروز سه روز مونده ب موعدمه ک پریودبشم یه هفته بود سینه درد داشتم امروز گفتم یه تست بزارم ببینم اگه نیستم شروع کنم یکم پیاده روی کنم بیاد.الان تست گذاشتم دیدم منفیه گذاشتم کنار الان بعد یه ساعت نگا کردم دیدم هاله انداخته مارک مدیکور هستش.یعنی ممکنه باشم یا بعده یه ساعت هاله میندازه خودش

سلام بچه ها امروز روز چهاردهمم بی بی چکم منفی شد شنبه میرم آز بدم.این سومین انتقال جنینم بود 8 تا جن ...

عزیزم مگه مرکز ناباروری اصفهان بازه ؟

دکتر من پرفسور طاهریان گفت فعلا دست نگه دار مراکز بسته اس 

سلام بچه ها.من شش ساله نازایی دارم.ای وی اف واینام انجام دادم نشده امروز سه روز مونده ب موعدمه ک پری ...

عزیرم ایشالا هستی عکسش رو بفرست 

اینجا کسی مریض  دکتر میترا فروتن هست  

خیلیا هستن عزیزم 

فکر کنم دوستمون آرامش جون بودن که دختر نازش دنیا اومد 

عزیرم ایشالا هستی عکسش رو بفرست 

من پریودیام معمولا ی و پنج روزس.الان من سی روزه حساب کنم سه روز مونده ب موعدم ولی ۳۵ روزه حساب کنم ۸روز مونده ب موعده.میخام ببینم مدیکور زدین بعد یه ساعت هاله میندازه یا هرچی بمونه نمیندازه سفیده فقط

سلام دوستان من روز نهم فولیکول ۱۵ داشتم دکتر گفت بدون  آمپول خودشون ازاد میشن کیت ال اچ استفاده ...

هر فولیکول حدودا روزی دو میل بزرگ تر میشه و از 18-24-احتمال آزاد شدن داره واسه همین دقیق نمیشه گفت 

ترشحاتتو چک کن حواست باشه به علائمت با دمای بدن هم میشه فهمید ولی الان شاید دیر باشه واسه دما اگه پلیکیستیک نباشی کیت نشون میده 

از دو مارک کیت استفاده کن

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
سلام بچه ها امروز روز چهاردهمم بی بی چکم منفی شد شنبه میرم آز بدم.این سومین انتقال جنینم بود 8 تا جن ...

عزیزم میفهمم چه حالی داری😔😔خداروشکر باز جنین داری

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود