2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
سقطات تو چند هفته ست؟  ببین بزار برات توضیح بدم،اگر کاریوتایپ مشکل داشته باشه ممکنه pgdکنه دکت ...

۶-۸ هفته سقط میکردم دوتا قلب داشتن دوتا پوچ بودن

یکی‌از سقطام‌که آزمایش کردن دابل ترایزومی بود البته فقط ساک بود نه جنین

من نمیدونم کاریو چه جور ازمایشیه ولی اینجا من و همسرم آزمایش ژنتیک دادیم سالم بودیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۶-۸ هفته سقط میکردم دوتا قلب داشتن دوتا پوچ بودن یکی‌از سقطام‌که آزمایش کردن دابل ترایزومی بود البت ...

ببین یه موضوعی هست اینکه گاها جهش ژنتیک هم هست و اون یه موردی که میگی سندروم بوده شاید جهش ژن بوده و ممکنه بقیه سقطات بدلایل مشکل ایمنی باشه

باید حسابی بررسی بشی

خواهش 
هردو سالمیم ولی نسبت فامیلی داریم و جنینها معیوب، چند مرتبه بعدداز ntسقط کردم و مجبور شدم تخمک اهدای ...

اهان انشاالله ایندفعه مامان میشی عزیزم

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
خدا کنه راستی پی جی دی با پی جی اس فرق نمیکنه؟

راستش یه بار پرسیدم از دکار ولی الان دقیق یادم نیست،یه تفاوت خیلی جزیی دارن در حد اینکه یکیش بررسی موکولی dnaرو انجام میده و تو اون یکی نمیشه

خواهش 
زی زی جون تو بابلی هستی؟ دکترت کیه تو بابل؟ منم بابلم 🤗

آره عزیزم،،،من بابل کلینیک می رفتم قبلا...دکتراشم نظری و زینال زاده بودن...۴ بار آی یو آی و ۲ بارم آی وی اف کردم...اونجا اصلا متوجه نشدن که مورفو سالم شوهرمم فقط ۲٪وقتی بعد اونهمه دوندگی دیدیم نشد رفتیم رویان تازه دیدیم به به چه چیز مهمی و نفهمیده بودن...البته من همون اول که رفتم بابل کلینیک باردار شدم که قلب بچه تشکیل نشد مجبور شدم سقطش کنم نگو بخاطر همون مورفو بود که جنین مشکل داشت...

شما کدوم مرکز میری عزیزم؟؟مشکلت گفتی ژنتیکه آره؟؟؟چون فامیلین با شوهرت

سلام به همگان فردا پانکچر دارم لطفن برام دعا کنین که تخمکام با کیفیت باشه خیلی دلم شور میزنه

انشالله کلی تخمک باکیفیت ازت میکشن و کلی جنین خوبم تشکیل میشه برات...اصلا دلشوره نداشته باش و فقط توکل کن بخدا...برات دعا میکنم کلی جنین خوب درتشه برات انشااالله

آره عزیزم،،،من بابل کلینیک می رفتم قبلا...دکتراشم نظری و زینال زاده بودن...۴ بار آی یو آی و ۲ بارم آ ...

اره عزیزم مشکل ژنتیک داریم زی زی جون 😔

الان نظر گفت اخر شب پردنی بخور؟

خواهش