2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
آره عزیزم،،،من بابل کلینیک می رفتم قبلا...دکتراشم نظری و زینال زاده بودن...۴ بار آی یو آی و ۲ بارم آ ...

سلام عزیزم ...مگر بابل مرکز ناباروری نداشت که متوجه نشدن؟

فقط بعلت مورفو ۲درصد منفی شده ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره فرق داره،این ازمایش که شما دادی کاریوتایپه که فقط کروموزوم رو بررسی میکنه،هول اگزوم ژن ها رو برر ...

زهرا جون پس چرا شما با توجه به ژن معیوب پی جی دی نمیکنید

من بد متوجه شدم؟ ببخشید انقد سوال میکنم

زهرا جون پس چرا شما با توجه به ژن معیوب پی جی دی نمیکنید من بد متوجه شدم؟ ببخشید انقد سوال میکنم

در مورد ما چون فامیل هستیم،دکترمون گفت ممکنه تعداد زیادی از ژن های معیوب مشترک‌باشه و بهمین دلیل جنین های زیادی رو از دست خواهی داد  در نهایت ممکنه جنین کمی برات بمونه

خب چه کاریه که من پانکچر کنم و کلی جنین بشه ولی بعد معلوم بشه اینا مشکل دارن؟؟؟ خب رفتم اهدایی گرفتم راحت تر

خواهش 
مرسی عزیزم که انقد خوب توضیح میدی پس آزمایش هول اگزون با این فرق داره؟ بعد اونوقت چطور میتونن ژنها ...

عزیزم ببخشید من جواب میدم ...

فکر کنم هر اسپرم حاوی dnaهست وهر dnaحاوی ژن های مختلف هست 

کاریوتایپ میاد شکل کروموزومها و دی ان ای رو نشون میده

هول اگزون میاد ژنهای داخل کروموزوم و دی ان ای  رو نشون میده

برگشتم به زیست شناسی دبیرستان ...شایدم اشتباه گفته باشم البته

من فقط صحبت دوستمون که مثال کتابخونه رو زدن تکمیل کردم 

در مورد ما چون فامیل هستیم،دکترمون گفت ممکنه تعداد زیادی از ژن های معیوب مشترک‌باشه و بهمین دلیل جنی ...

عزیزم شما طبیعی باردار میشید؟

گلم شما از dfiهم اطلاعی دارید؟

ربط dfiبا این ژن و کروموزوم چیه

وای جدی میگی؟؟؟ خداروشکر هزاران مرتبه شکر.امیدوارم خیلی زود خبر بارداریت روبدی.منتظر خبرهای خوبی ازت ...

آره عزیزم اگر براتون مقدوره بیایید تاثیر داره واقعا. اگر با اون شماره هایی که گفتم تماس بگیری هم بهت میگن حتی خود دکتر هم تلفن شخصیش رو جواب میده. امروز تو آزمایشگاه گریه میکردم یه خانمی اومد پیشم فهمیدم اسپرم شوهرش ضعیف بوده و خیلی بهتر شده خیلی راضی بود. داشتن میرفتن برای آی یو آی 

عزیزم میشه ازمایش همسرتون رو قبل وبعد از طب سوزنی برای من بفرستی؟ من ازوقتی شما اومدید تو تاپیک آناج ...

چرا که نه اجازه بده به همسرم بگم فردا میذارم همینجا اگه خواستی بهم شماره بده کل پروندمونو برات بفرستم 

عزیزم شما طبیعی باردار میشید؟ گلم شما از dfiهم اطلاعی دارید؟ ربط dfiبا این ژن و کروموزوم چیه

اره طبیعی با یک اقدام حله 

ربطش رو نمیدونم چون dfi همسرم خوب بود من تحقیقاتی در موردش نداشتم،کلا چون شوهرم سالم زندگی میکنه تغذیه سالم و اهل دود و ..‌  نیست dfiش بدون هیچ دارویی خوب بود و بهمین خاطر در موردش مطالعه نداشتم

خواهش