2777
2789

قضیه ازین قراره ما یه بچه گربه تو حیاطمون اومده آزاده ما اصلا بهش دست نمی‌زنیم فقط بهش شیر و غذا میدیم واسه خوابیدن هم میره رو پشت بوم، اصلا به ما کاری نداره، حالا یکی از اقوام نزدیک همش میگه چون بچت تک فرزنده دنبال حیوونه، همبازی نداره این فردا پس فردا بزرگ بشه سگ و گربه میاره تو خونه حریفش نمیشی، یه بچه دیگه بیار و ازین حرفا، درصورتیکه این بچه گربه آزاده بچه من اصلا باهاش بازی نمیکنه فقط غذا بهش میدیم همین دیوونمون کرده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو زندگی ماعم تا دلت بخواد همچین حرفایی زدن گفتن بچه بیار چرا سگ نگه میداری چرا گربه داری 

به اینا رو بدی دخالت میکنن همش تو زندگیت گند بزن بهشون اینا دنبال موقعیتن فضولیی کنن تو رابطتون به گربه ام غذا بده خدا روزیتو زیاد میکنه به هر حیوونی غذا بدی 

منم خانواده شوهرم دیوونه م کردن میگن بچه بیار و....دیدن من محل نمیدم رفتن روی مخ‌دخترم کارکنن اونم گفت من دوست ندارم داداش وابجی داشته باشم😂

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

چ قدر بدم میاد تو زندگی مردم دخالت میکنن 

ناراحته نیاد خونه اتون

کامنت های من با لحن مهربون هستند و هرچقدر دوست داشتید لایک کنید کیه که از لایک شدن بدش بیاد منکه خوشمم میاد ✅😃و کامنت منفی جواب نمیدم 

بهش بگو اگ خیلی مشتاقه هزینه ی سیسمونی رو واریز کنه برات

مشکل مالی ندارم اما دخترم سال دیگه میره کلاس اول ، بمن نیاز داره نمی تونم واقعا حالا کلاس دوم یا سوم به بچه دوم شاید فکر کنم

مشکل مالی ندارم اما دخترم سال دیگه میره کلاس اول ، بمن نیاز داره نمی تونم واقعا حالا کلاس دوم یا سوم ...

بچه آوردن به این آسونیه ؟ مبادا با حرف دوتا خاله زنک بی گدار به آب بزنی همینا فردای زایمانت میزارن میرن خونشون

وقتی بهش میگم حیوانات هم بنده های خدان، میگه منم حیوونارو دوست دارم ولی تو خونم نمیارم، حیوون دوستیش ...

ببین منم مخالف شدید نگهداری گربه و سگ و هر چی تو خونه هستم 

ولی واقعا درک میکنم زندگی دیگران به خودشون مربوطه حتما این طوری خوش ترند 

کاربری دست دو نفره
وقتی بهش میگم حیوانات هم بنده های خدان، میگه منم حیوونارو دوست دارم ولی تو خونم نمیارم، حیوون دوستیش ...

حیوانات آفریده های خدا هستن

بنده فقط انسانها هستن

چادرت را بتکان روزی ما را بفرست/ای که روزی دوعالم همه از چادر توست 🙏ای وای مادرم🖤😭