2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046037 بازدید | 684498 پست
مرسی خاله مهربون، ان شاء الله قسمت شما و هر کس آرزو داره 😍😍😍😍 اسمش هم فعلا شرمنده روی ماه خاله ...

تولد
پسر گلت مبارک

چه قدر منتظر مادر شدنم! خداجونم. تیکرم را با خوشی وراحتی به پایان برسان . خدا جونم دو قلوهام سپردم دست خودت مواظبشون باش
خانوما سلام من فردا صبح انتقال دارم آمپولای پروژسترون خییییلی درد داره اصلا نمیتونم راه برم طبیعیه؟؟ ...

به سلامتی عزیزم ان شاالله که مامان میشی 

گلم این جواب رو از قبل سیو کردم

طبع خودت رو باید بشناسی  اون هم دکتر طب سنتی باید بهت بگه بعد از کلی سوال و جواب تخصصی

چون اگر مثلا طبع گرم داری، قبل از انتقال نباید گرمی بخوری، تعادل بدنت بهم میخوره، اون موقع باید قبل و بعد از انتقال غذاها و میوه هایی که میخوری متمایل به خنکی باشه

یا برعکس اگر طبع سرد داری، قبل و بعد از انتقال باید گرمی بخوری، البته نه گرمی قاعده آور، اگر با طبع سرد بعد از انتقال سردی بخوری که رسما میزنی پذیرش رحم برای جنین رو داغون میکنی 

پس برای همین هست میگم تقلید نباید کرد

و اگر کسی طبعش رو نمیدونه، یا تازه دم انتقال فهمیده طبعش چیه، نباید روال قبلی خودش رو بهم بزنه، همون خوردن چیزهای روتین قبل از انتقال کافیه 

و تنها مراعات هایی که به اون فرد کمک میکنه مصرف آب و مایعات زیاد هست، مصرف زیاد میوه و سبزی تازه، غذاهای مقوی مثل ماهیچه و تخم مرغ و چهار مغز، باز هم در حد اعتدال خوبه، به علاوه پیاده روی و دوری از استراحت 

چون استراحت هم باعث بهم خوردن ریتم بدن میشه

پس اگر کسی قصد داره ب  اساس طبعش تغذیه کنه حداقل دو سه ماه قبل از انتقال باید شروع کنه، و یک هفته مونده به انتقال اصطلاح سبک زندگی مفید که نیست، هیچ، ضرر هم داره 

تغذیه تقلیدی و صرفا بر اساس میگن و شنیدم که بماند... 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@زینبی_بابا   سلام خوبید؟من ی هفته بعد پانکچرم پریود شدم و ۴۰ روز شده از پریودم میگذره ولی هن ...

سلام عزیزم کاملا طبیعی هست کم و زیاد شدن حجم پریود، دیر و زود شدنش و... 

اما حتما آزمایش بده شاید طبیعی حامله شده باشی

خانوما من هفته بعد انتقال جنین سه روزه دارم،خوبه قبل انتقال کاچی و غذاهای گرم بخورم،بعد انتقال میگن ...

اره قبلش خوبه ایناروبخوری ولی بعدش اینایی ک گفتی نخور غذاهای سبک بخور رحمت بزرگتراز حالت عادیه معدت درد میگیره ملین بخور سوپ و روغن زیتون خوراک به اینچیزا خیلی بهتره روز سوم به بعد ماهیچه و اینا بخور قوت بگیری ولی بازم زیاده روی نکن معده درد نگیری

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش
کار بدی کردم ولی منفی شد پس چرا بعضیا بلاست میزارن ۱۰ انتقالشونم مثبت میشه

اونا شاید بلاستشون دختره😅همه ی احتمالاتو بده...واقعا هر جوری فکر کنی ۱۱روز زوده البته ازمایش خون نشون میداد امروزو اما بی بی عمراااااا...من امروز روز ۱۴ انتقالمه پس فردا صبح میرم ازمایش میدم هر کاری کردم بی بی بخرم همسرم نذاشت گفت عمراااا هر چی بود یه هو میفهمیم دیگه منم چیزی نگفتم 😅😅😅😅😅😅

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤
بله گلی 19 بهمن زایمان کردم، خدا رو شکر خوبیم خودت خوبی‌ عزیزم؟ در چه حالی؟ 

ای جانم مبارکه به سلامتی خیلی خیلی تبریک میگم مامانه مهربون 😘😘😘

منم خوبم شنبه دوباره انتقال دارم ببینیم این دفعه چی‌ میشه ❤️

منم منفی میشم یکشنبه حتما.😔 چون دیگه لک بینی هام قرمزشدپریودمیشم

عزیزم.توکل بخدا..تاموقع ازمایشتون باید صبرکنید.نمیشه گفت حتما خونریزی نشونه پری هست که..

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام عزیزم مرسی دکترمم گذاشت ۳ نفر رو تخت بودیم رو زانوم زد گفت برو که مثبتی چی بگم یکشنبس آزمایشم&n ...

مثبتی انشاالله ..ب خدا توکل کن ..بضیا میگن پسر دیر نشون میده دختر زودتر من سر دخترم یک روز قبل پریودیم بی بی زدم سریع هاله انداخت و پررنگ شد 

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
خیلی کمرنگ بود یعنی اگه ۱۱ میزدی نمیوفتاد؟ امیدوارم 

اره خیلی کمرنگ بود صفحه8468بروببین

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹