2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046063 بازدید | 684498 پست
سلام زینب جان خوبی؟؟قدم نورسیده ات مبارک اسم گل پسرچیه؟ باورت نمیشه مجذوبت شدم هروز دعات میکنم.منم ب ...

فدات عزیزم😘😘😘😘 منم خیلی به یادتم و اینکه بگم چی شد، انتقال نی نی هات هم مبارک، ان شاء الله که مامان شدی 😍 😍 😍 😍 

گلم بعد از سزارین تو بیمارستان یه پرستار زوم کرده بود روی من که شکمت باید کار کنه، حالا منم هر چی میگفتم خانم شکمم خالیه گوش نمی‌داد، خلاصه به زور بهم شربت لاکسی ژل داد، خواهری چشمت روز بد نبینه با اون بخیه ها اسهال و استفراغ شدید شدم تو بیمارستان، و دیگه مجبوری همون فرنگی عادت کردم🙈🙈🙈🙈

اونا شاید بلاستشون دختره😅همه ی احتمالاتو بده...واقعا هر جوری فکر کنی ۱۱روز زوده البته ازمایش خون نش ...

خودمونو لینطوری باید امیدوار کرد 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم نحتما هر بار که شیر خورد بلافاصله سینت و فشار بده و از شیرت بمال روی نوک و هاله سینت و هر بار ...

چشم دوست مهربونم حتما اینا رو انجام میدم😘😘😘😘مرسی که وقت گذاشتی

فعلا یه خط در میون دارم شیشه و سینه میدم بهش

واقعا این وروجکا متخصص لج بازی ان😍😍😍

چشم دوست مهربونم حتما اینا رو انجام میدم😘😘😘😘مرسی که وقت گذاشتی فعلا یه خط در میون دارم شیشه و س ...

زینبی جون من امروز ۱۱انتقالمه و می دونی ۱دونه جنین پسر بداست انتقال دادم و بی بی م منفی شد واقعا احتمال اینکه ازم‌مثبت بشه هست الکی امیدوار نباشم 😢😢

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
چشم دوست مهربونم حتما اینا رو انجام میدم😘😘😘😘مرسی که وقت گذاشتی فعلا یه خط در میون دارم شیشه و س ...

اره خیلی سخته خدا خودش به همه کمک کنه🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
@arameshemon     خیلی عجولم اه خدا کنه ازم‌مثبت بشه

انشاللله میشه اخه پسر دیر نشون میده توکل به خدا🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
@زینبی_بابا   عزیزم خوبی؟چرا جواب منونمیدی؟خیلی پیام دادم. قدم گل نورسیده ات مبارک الهی😍 ...

ببخشید گلی واقعا واقعا زمانم کمه

بعد مادرم و مادر همسرم پیشم هستن دیگه فکر کن گوشی بگیرم دستم🥴🥴🥴🥴

زینب جون بازم مبارک باشه ..انشاءالله شیرت هم زیاد میشه ..زینب اسم کاکل زری مون چیه؟؟ما همه خاله اش ه ...

مرسی خاله مهربون، ان شاء الله قسمت شما و هر کس آرزو داره 😍😍😍😍

اسمش هم فعلا شرمنده روی ماه خاله اش،

تا الانم این قدر اطلاعات دادم شناسایی نشم خدا کمک کرده🤪🤪🤪🤪

سلام عزیزم.خوبی گل پسری خوبه..ببین اصلا نگران شیر نباش.هر چ بریی جلو بیشتر میشه..فقط سعی کن شیرخشک.و ...

مرسی عزیز دلم چشم

اتفاقا شیشه اونت گرفتم ولی متاسفانه عادت کرده، فعلا سینه خودمو میگیره ولی هر وقت دلش بخواد نه همیشه

منم تا جایی که آسیب نرسه بهش مقاومت میکنم شیشه ندم