2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
20 ثانیه طول کشید واصصصلنم درد نداشت اون نگفت منم متوجه نشدم .....من میگم کاش قبلش حداقل یه پاپ اسمی ...

من چندسال پیش فریز کردم اره همین قدر برام طول کشید دردم نداشت ولی یادم ترشح داشتم چندروز ولی مطمین باش باید فریز میشدی زخم دهانه رحم خطرناکه

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پیشیت کو؟برو یکم با پیشیت بازی کن حس و حالت و عوض کن ... تو بودی گربه داشتی دیگه؟ پاشو یکارکن حالت خ ...

اره عزیزم من دارم میخوای عکسشوببینی؟خیلی جیگره.اره بااون بازی کنم اصلاهمه چی یادم میره اون وروجکم حامله اس قربونش برم😍😍😍

دستمومیزارم روشکمش صلوات میفرستم همرودعامیکنم

ای بابا🤒خوب استراحت کن لیموشیرین و پرتقال اشکال نداره بخوری؟ خودتو ببند دوتا پارچ بخور معجزست واقعا

بیچاره همسرم رفت الان بگیره بیاره .وای کل بندبندتنم دردمیکنه.تازشم2کیلویهواومد رو وزنم😑😑

ااا نیومد برام خیلی لطف کردی 

قربونت عزیزی😘😘😘

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
بچه‌ها دلگیرم ولی دارم کم کم ایمان میارم کار خدا بی دلیل نیست من کم آوردم میخوام از همسرم جدابشم راس ...

چرا مثل ما جنین اهدایی نمی گیری خودتو راحت کنی؟من همسرم آزو اسپرمه .با سن ۳۶ پاشی کجا بری؟بچه یکی دیگه رو بزرگ کنی.خوب برو اهدایی بگیر .راستی منم ۳۵ سالمه

اره بابا بیچاره مامان من چ گناهی کرده جور کارای مارو میکشه؟ این چند روز ک نذاشتم مامانم پاشو بذاره خ ...

خخخ ازاون لحاظ خوب کردی پر روها بعدامیخواستن مشکل ازعروسه.اح بیخیال حرفشونم نزنیم که ادم کهیرمیزنه.من مامانم میدونه چون توخونش استراحتم خیلی غصه منومیخوری طفلی خدابخاطراونهایه بچه بده شرمندشونم

نه 🤣🤣  نترس به خدا راحته من دوستم انجام داده زنگ زدم ازش پرسيدم گفت يه بيهوشي كوتاه داشتم بع ...

الان شوهرم  رفته بود  دکتر جنتی   دکتر خودشه ..  خلاصه  دکتر گوشیو گرفت باهام‌حرف زد  گفت نترس این چیزی نیست  چکار کردی شوهرت داره گریه میکنه 🥺بعد منم گریم گرفت   🤣خلاصه گفت  این یه روش درمانیه   چیزی نیست که حالا باز شک داری دوباره برو عارفی  لگو بهش  .. تو دلم گفتم اون سرم و میبره دیگه برم  خلاصه گفوم نه دکتر اگه شما بگین خوبه میرم  ..خدایشش  چه ماهه این جنتی   یه ارامشی داد  حالا  عارفی چی 

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔

ازشوهرم پرسیدم گریه کردی  گفت نه بابا واسه خودش گفت 🤣

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔

خانوما سلام من فردا صبح انتقال دارم آمپولای پروژسترون خییییلی درد داره اصلا نمیتونم راه برم طبیعیه؟؟؟؟

و اینکه بعداز انتقال چه کار هایی انجام بدم که مثبت بشم

تجریاتتون رو بگید لطفا

اره عزیزم من دارم میخوای عکسشوببینی؟خیلی جیگره.اره بااون بازی کنم اصلاهمه چی یادم میره اون وروجکم حا ...

اخییییی جاااانننن اره بفرست ماهم روحیمون عوض میشه 

خخخ ازاون لحاظ خوب کردی پر روها بعدامیخواستن مشکل ازعروسه.اح بیخیال حرفشونم نزنیم که ادم کهیرمیزنه.م ...

اه اه اره ادامه بدم حالم بدمیشه 😂 دکترگفته ارامش😂عزیززززم انشالله خدا مادرتو حفظ کنه برات 🤩🤩😍😘اره واقعا منم خیلی شرمندشم خدا حفظشون کنه😍

بیچاره همسرم رفت الان بگیره بیاره .وای کل بندبندتنم دردمیکنه.تازشم2کیلویهواومد رو وزنم😑😑

دستش درد نکنه بخور خوبشی ببند خیلی بده دارونمیشه خورد😷🤒