2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046067 بازدید | 684498 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیخام بگم بی بی قطعا اشتباه بوده ولی خب درصد خطاهم دارن بی بی چکا .توکل بخدا عزیزم تاموقع ازمایشت ...

نفسی جون باید هاله مینداخت ننداخت ۱۱ انتقالم که زود نیست ولی خوب خواسته خدا بوده 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
نفسی جون باید هاله مینداخت ننداخت ۱۱ انتقالم که زود نیست ولی خوب خواسته خدا بوده 

عزییزم برامن روز12ی هاله خیلی کمرنگ انداخت.حالا انشاءالله بارداری ولی اگرم نبودی ناراحت وناامیدنشو..خداروشکربازم جنین داری.دوباره انجام میدی

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
انشالا ولی فک نمی کنم چون بی بی الکی منفی نمیشه

عزیزم داروهات رو قطع نکن اصلا منم دقیقا مثل شما بی بی زدم روز ۱۱ منفی بود آزمایش هم دادم که اونم منفیه ولی باز گفتن تا روز ۱۴ که آز دارم باید داروهامو ادامه بدم 

اخههه جنین بلاست امروز باید هاله مینداخت که ننداخت اصلا و منفیه حالا یکشنبه میرم از ولی دیگه می دونم ...

نی نیت پسره دیگه. خودت میدونی که پسرا خیلی دیر تست رو مثبت میکنن . اصلا روزی هم که بری ازمایش بدی خواهی دید که نتیجه بتات از دختر دارا پایینتره. همیشه همینجوری بوده. خواهش میکنم روندت رو با دلخوش ادامه بده مطمینم که گل پسر محکم چسبیده به دلت و الان داره بهت میخنده. خواهشا ترس و استرس بخودت راه نده

عزییزم برامن روز12ی هاله خیلی کمرنگ انداخت.حالا انشاءالله بارداری ولی اگرم نبودی ناراحت وناامیدنشو.. ...

خیلی کمرنگ بود یعنی اگه ۱۱ میزدی نمیوفتاد؟ امیدوارم 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود