2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
سلام عزیزم مرسی دکترمم گذاشت ۳ نفر رو تخت بودیم رو زانوم زد گفت برو که مثبتی چی بگم یکشنبس آزمایشم&n ...

علاعم چیا داری اصلا علاعم داری یا بی علاعم مثل مامانای دیگه ایی

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

علاعم چیا داری اصلا علاعم داری یا بی علاعم مثل مامانای دیگه ایی

من ببخشیود واژنم یهو تیر میکشه تا نافم تخندانمم تا دیروز یکم‌تیر میکشید امروز فعلا نه 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
از بس عجولمممم دکترمم برای ۱۴ انتقال ازمایش نوشته برام ولی اصلا هاله ننداخت هیچییییی😭😭😭

لقاح پسر دیرتر اتفاق میفته حالا تو ازمایش خوب میفهمی تیترش پایینتر از دختره😍😍😍😍😍جواب ازمایش مثبتتو میاری برامون ببین کی گفتم

جدی؟  آخه دیگه ک خارج نمیفرستن. الان سالهاست خودسون انجام میدن.

نه میفرستن

من غربالگریمم اونجا دادم

از المان باهام تماس گرفتن عزیزم

که یسری اطلاعات تکمیلی دادن

میفرستن

حتی دیروز رفتم یبار داخل دوبی برگشت خورده بود

میفرستن بخاطر هم هزینشم بیشتر

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
لقاح پسر دیرتر اتفاق میفته حالا تو ازمایش خوب میفهمی تیترش پایینتر از دختره😍😍😍😍😍جواب ازمایش مثب ...

واییی شماها خیلی امید میدین یعنی میشه😍😍

کار بدی کردم ولی منفی شد پس چرا بعضیا بلاست میزارن ۱۰ انتقالشونم مثبت میشه

باهم فرق دارن 

اصلا بی بی قابل اعتماد نیست

منم بلاست بودم

روز ۱۴ ازمایش دادم

البته روز ۱۵ گمونم بود اصلا

نگران نباش

بی بی خطا داره

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
کار بدی کردم ولی منفی شد پس چرا بعضیا بلاست میزارن ۱۰ انتقالشونم مثبت میشه

اونا شاید بلاستشون دختره😅همه ی احتمالاتو بده...واقعا هر جوری فکر کنی ۱۱روز زوده البته ازمایش خون نشون میداد امروزو اما بی بی عمراااااا...من امروز روز ۱۴ انتقالمه پس فردا صبح میرم ازمایش میدم هر کاری کردم بی بی بخرم همسرم نذاشت گفت عمراااا هر چی بود یه هو میفهمیم دیگه منم چیزی نگفتم 😅😅😅😅😅😅

همچنین عزیزدلم ایشالله همیشه خوشحال و خوشبخت باشی گل دختر 🥰😍🥰😍عزیزم خیلی برات خوشحالم و امیدوارم ...

ان شاالله که بتونم بازم بیام، فعلا روز و شب و خواب و بیداری و همه چی با هم قاطی شده🤪🤪🤪🤪😍😍😍

ان شاالله قسمت همه منتظرا

سلام به همه امروز ۱۱ انتقال بی بی زدم منفی شد  من به بی بی چک خیلی اعتقاد داده جواباش درسته&nb ...

این همه فعالی تو گروه میدونی بیبی نباید بزنی 

باز زدی😁انشالله بارداری و دیر بتات رفته بالا🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
عزیزم.تو هم تاچشم روهم بذاری میبینی دخملی بزرگ شده..از لحظه ب لحظه نوزادیش لذت ببر. ک ادم دلش تنگ می ...

اره واقعا خداروشکر و کمک کنه لذت ببریم😁😁😁

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
باهم فرق دارن  اصلا بی بی قابل اعتماد نیست منم بلاست بودم روز ۱۴ ازمایش دادم البته روز ۱۵ گ ...

کسی و دیدی ۱۱ انتقالش منفی ولی ازش مثبت باشه؟