2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046066 بازدید | 684498 پست
ا؟چرا نشد؟ این سایته کارباهاش سخته😒 اره خیلی گوگولیه😄🤩 بچه هم داره میاره میشن دوتا😃 یبار ی بچه گ ...

اینهاخودشون بچه بودن بزرگ کردم این وداداشش,داداشش رفت😭😭😭اینم فکرکنم دوقلوحامله اس.این کوچولوهمون رودعامیکنه ها

خانوما سلام من فردا صبح انتقال دارم آمپولای پروژسترون خییییلی درد داره اصلا نمیتونم راه برم طبیعیه؟؟ ...

مبارکه 

نه دردی نداره امپول زدی زود پاتشو از جات ماساژش بده و کیسه اب گرم بزار 

غذا های قائده اورم نخور 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نیست ک بدونن خیلی موثرن اخه؟؟؟من چون مادرشوهرم خیلی گیره بهش گفتم حوصله ندارم هربار باهاش بحث کنم اخ ...

من شما ام یا شما من .خانواده شوهر منو انگار تعریف می کردی .من چقدر برای این کارهاشون غصه خوردمو با شوهرم دعوام شد .حیف ایشالله عوض شم

میتونی.یه جوری بهش نشون بده که اصلا خودتم حوصله بچه نداری.حتی اگه حس میکنی همسرت افسرده هست پیش مشاور ببرش

خدایا شکرت.ازت میخوام همونطوری که دل ما رو با یه تو دلی شاد کردی دل همه آرزومندها رو شاد کنی‌.
ممنون گلم  در مورد استراحتم میگین  مطلق باشه یا حالت عادی چون من حالت عادیم‌ خیلی زیاد ...

عزيزم استراحت مطلق ممنوع 

خودت باش تو ورژن آروم تر چيزاي سنگين بلند نكن  دولاراست نشو تو خونه قدم بزن خيليا از فرداي انتقال رفتن سركار الان ني ني دارن 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
راس میگی؟من همش خواب نبودم خودم ی سری کارامو سبک انجام میدم غذامو گرم میکنم چایی میذارم فقط اقا اخر ...

نه عزيزم بهترين كارو ميكني 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
چی بگم توکل برخداسرماخوردگیمم قاطی شده پاچه همرومیگیرم توخوته😹😹😹

😂😂

الان شوهرم  رفته بود  دکتر جنتی   دکتر خودشه ..  خلاصه  دکتر گوشیو گرفت باه ...

خب پس خيالت راحت شد عزيزم 

آره عارفي خيلي عصبانيه و مغرور

خانوما سلام من فردا صبح انتقال دارم آمپولای پروژسترون خییییلی درد داره اصلا نمیتونم راه برم طبیعیه؟؟ ...

عزیزم منم ان شاالله فردا صبح انتقالم هست، شما چند روزه پرژسترون تزریق میکنی، روزی دوتا یا یه دونه، آره عزیزم کاملا طبیعیه که جاش درد میگیره، بعد از اینکه آمپول میزنن، جاش را مالش بدین و سریع بلند نشید اینجوری دردتون کمتر میشه