2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046019 بازدید | 684497 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فدات انشاالله حتما  عزيزم پيري هم من نميخواستم برم دكترم ميگفت فقط كار اينو قبول دارم وگرنه دو ...

دقیقا باید به دکترت گزارش بدی این سونوگراف ندیده جفتم چسبیده که دیگه ارجاع نده اون سمت

منم چند تا کم کاری اساسی از مشفقی دیدم به دکترم گفتم، فکر کن جفت من هنوز پایین و مارجیناله، الکی زده بود فوندال، خودم تو مانیتور شک کردم دفعه بعد پرسیدم، این بار دقت کرد گفت ای وا، خلفی و مارجیناله 😤😤

یا الکی هر بار FHR رو میزد 150

یا این بار چند تا سوال پرسیدم یهو گفت 80 تومن پول سونو بیوفیزیکال بده

گفتم ببخشیدا درسته متخصص زنان نیستم ولی یه چیزایی حالیم میشه، اصلا بررسی بیوفیزیکال واسه من انجام ندادی!!! نامرد آخرش زیر بار نرفت

منم حتما بیشتر پیگیری میکنم تا تصمیم اساسی بگیرن در موردش

از این به بعد هم همه جا و به همه دوستان برخورد نامناسب‌ش رو میگم

چون بررسی نکرده، یه سری چیزا رو تو ریپورت مینویسه

عزیزم من امروز با میکرو انتقال دادم ۵ روز پیشم که زیفت کزده بودم الان سوالم اینه من که الان دراز کشی ...

عزیزم راستش اگر از من میپرسی میگم کلا بلند شو دراز نکش فعالیت داشته باش مثل قبل

یا نهایتا امروز کمی بیشتر استراحت کن ولی دائم نخواب عزیزم، احتمال + شدن با فعالیت های عادی میره بالا

پلی کیستیک با کیست و بزرگ شدن تخمدان فرق داره جالبه تو مقالات میگن amh بالا احتمال + شدن رو بالا می ...

نمیدونم شاید پلی کیستیک ها حتی تو حالت خواب تخمدان هم تخمک ریز ممکنه تولید کنن که تو لانه گزینی اختلال ایجاد کنه یعنی تنها چیزی که به ذهنم میرسه اینه

نمیدونم شاید پلی کیستیک ها حتی تو حالت خواب تخمدان هم تخمک ریز ممکنه تولید کنن که تو لانه گزینی اختل ...

خب با گرفتن آز استرادیول مشخص میشه تخمدان ها فعالیت دارن یا نه، اگر بالا باشه انتقال نمیدن

اره عزیزم ۴ سال پیش رژیم پیاده روی ورزش لاغر شدم ولی الان عی چاق و لاغر میشم بین ۵۷ تا ۶۳ متغیر

وایی من چیکار کنم کلا تو بارداری ۷کیلو بیشتر چاق نشم😢😢😢

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
ممنون که جواب داديد ديروز دوتا 75 رو ساعت 7 شب زدم دوتاشو 12 شب حالا امروز چهارتارو با هم تو يه ساعت ...

عزیزم توکل به خدا انرژی مثبت بدین حتما نتیجه میده

بگو هر آمپول منو یه قدم به مامان شدن نزدیک میکنه

این جوری کلی اتفاقای خوب برات میفته

عزیزم راستش اگر از من میپرسی میگم کلا بلند شو دراز نکش فعالیت داشته باش مثل قبل یا نهایتا امروز کمی ...

مرسی عزیزم‌اونجا گفتن کلا استراحت کن 

صلوات برای شادی روح مادرم 😔🙏
مرسی عزیزم‌اونجا گفتن کلا استراحت کن 

قربونت برم هنوز آپدیت نیستن که میگم استراحت مطلق، وگرنه جدید ترین مقالات، bed rest رو کاملا رد میکنه

من و خیلی از دوستان اینجا، خصوصا دوستانی که خارج کشور انتقال دادن اصلا استراحت نداشتیم و مامان هم شدیم

تازه دوستان خارج کشور هم تک جنین براشون انتقال میدن