2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
چون من که انتقالم منفی شد دکترم گفت پلی کیستیک ها دلیل منفی شدنشون می تونه همین باشه هرچی فکر کردم ...

پلی کیستیک با کیست و بزرگ شدن تخمدان فرق داره

جالبه تو مقالات میگن amh بالا احتمال + شدن رو بالا میبره, افراد. Pco هم ذخیره بالاتر دارن، نمیدونم چرا اینو گفتن🤔🤔🤔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم با زحمتای ما میگن فاصله ان تی و انومالی چند هفتست؟

خواهش میکنم عزیزم، چه زحمتی...

من ان‌تی رو ۱۱ هفته و ۲ روز رفتم، آنومالی رو ۱۸ هفته و ۳ روز وقت گرفتم.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
سلام ببخشيد که همش مزاحمتون ميشم شما گونال اف 75 رو چندتاشو با هم تزريق ميکنيد يا با فاصله هر کدوم ...

عزیزم اگر مثلا گفته روزي 150 یا 300 واحد، یهو باید اون دوز رو بزنی 

اگر دوز 75 خریدی معادل دوز تجویزی رو پشت هم بزن بین ساعت 4 تا 7 بعد از ظهر 

من یه خورده علایم مث گرفتگی رحم یا درد تخمدان اینا داشتم سینمم درد داشت لک قهوه ای هم داشتم روزای 14 ...

آخی،واقعافک میکردم مثبتی خواهر،خیلی علائمت شبیه مثبتهابود،انشاالله طبیعی مامان شی،اصلانمیشه سردراورداکثراهمین علامتهامثبته بعضی وقتهام منفی،انشالله خیلی زوددلت شادشه💜

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
آره گلم نشستن هم جزء استراحته اگر خون ریزی نداری و فقط لک هست حتما چرخ بزن تو خونه

مرسی عزیزم

راستش لکم ۲ روز قطع شده

حدود ۱۰ دقیقه تا یکربع تو خونه راه میرم

بازم ممنون

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
منم همینو خوندم.شاید خراش منظورش بوده.شاید قبلا پانکچر داشتن و انتقال دادن و منفی شده.نمیدونم والا.ا ...

😅😅😅 خدا خیرت بده همینو بگو

پول کیت رو اون وقت کی میده؟؟!! 

خیلی اطلاعات غلط از همین میگن میگن های دور همی میاد بیرون که سخت میشه اصلاحش کرد

معلوم نیست عزیزم، اگر مستعد یبوستی و طبع سرد داری نخور

عزیزم من امروز با میکرو انتقال دادم ۵ روز پیشم که زیفت کزده بودم الان سوالم اینه من که الان دراز کشیدم پاهامو با بدنم هم سطح باشه یا بالش بزارم زیر پاهام تا بلند باشه نسبت به بدنم

صلوات برای شادی روح مادرم 😔🙏