2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046094 بازدید | 684498 پست
قربونت برم هنوز آپدیت نیستن که میگم استراحت مطلق، وگرنه جدید ترین مقالات، bed rest رو کاملا رد میکنه ...

عهههه پس اینطور باشه عزیزم از فردا بلند میشم 

صلوات برای شادی روح مادرم 😔🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همينطوري عزيزم ، يك بار آخه توي يكي از پستها ديدم نوشتي بيمارستان رسالت تعجب كردم نميدونستم دكتر مشا ...

مامان سبحان عزيز سلام دختر نازت و گل پسرت خوبن

عزيزم فاصله بين دوتا بارداريت چه مدت شد ؟ 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
آخه نمیدونی چقد سخته که خودتو بکشی تا نیم کیلو چاق شی بعد سر کوچکترین چیزی دو کیلو لاغر شی. الان صبح ...

نوتلا عشق منه😭😭😭😭چندساله نخوردم

یادم اومد با چه سوز و گدازی ترک کردم🤣🤣🤣

خدایا خودت شفام بده

ولی باور کن به اندازه ی الکی چاق شدن بد نیست، یعنی هرچی میخوری عذاب وجدان میگیری لامصب خیلی معضل بدی ...

یعنی خیلی حس بدیه، نه میذاره از اونی که خوردی لذت ببری 

نه جلوی اون شکم رو میگیره که هوس نکنه

سلام دوستان،  منم دنبال گونال میگردم چون دفعه قبل که سینال استفاده کردم رو من جواب نداده دکتر گفته به وقتش اینبار گونال استفاده کنم،  لطفا اگه میدونید کجا گونال دارن بهم بگید، خودم چندتا داروخانه پرسیدم نداشتن 

درضمن ۱۴۹۰ هم زنگ زدم اسم جای خاصی رو نبرد فقط گفت داروخانه بیمارستانهایی که بخش زنان و نازایی دارنو بگرد ولی من شرایط ندارم زیاد بتونم بگردم 

و اینکه دکتر اوبوست هم نوشت که اونم گیر نیاوردم از کارشناس مرکز پرسیدم مشابه دیگه چی خوبه استفاده کنم گفت هیچی فقط همین خوبه!!!  لطفا اگه تجربه ای دارید که بجز اوبوست کدوم مکمل همون خاصیتو داره بهم بگید 

ممنونم

نوتلا عشق منه😭😭😭😭چندساله نخوردم یادم اومد با چه سوز و گدازی ترک کردم🤣🤣🤣 خدایا خودت شفام بده

الهی بمیرم ببخش یادت انداختم اونم الان که بارداری.خدا بکشه منو.

چرا ترک کردی؟ ترسیدی چاق شی؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
الهی بمیرم ببخش یادت انداختم اونم الان که بارداری.خدا بکشه منو. چرا ترک کردی؟ ترسیدی چاق شی؟

دور از جونت عزیزم چند وقته همش دلم میخواد ولی تپل شدم اساسی🤣🤣🤣

آره گلم پلی کیستیک بودم میترسیدم تشدید بشه 

سلام دوستان،  منم دنبال گونال میگردم چون دفعه قبل که سینال استفاده کردم رو من جواب نداده دکتر گ ...

عزیزم یه داروخانه هست به اسم نثار حسینی تو تهرانپارس بزن تو نت ادرسش میاد دو ماه پیش هم اووبوست و پرگووریس نبود من رفتم اونجا گرفتم گونال هم داشت حتما یه زنگ بهش بزن خیلی تخصصصی رو دارو های ناباروری کار میکنه

من چون کیست داشتم روز دوم یا سوم پریودی به جز سونو آز استرادیول هم دادم، بعد ادامه داروهای انتقال رو ...

ممنونم عزیزم

خدا کنه واسه این انتقال منم یه حرکتی بزنه دکتر

قطعا یه دلیلی هست که منفی میشه خیلی بده که تا ۳ تا منفی هیچ بررسی نمیکنن و روش کمکی استفاده نمیکنن خوب قطعا اگر مشکل نبود دفعه اول میشد دیگه