2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
کلم بروکلی. در ماه اول بارداری مشکلی نداره

نه مشکلی نداره، اگر کم کاری تیروئید دارید بهتره تو بارداری از خوردن انواع کلم ها خودداری بشه 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سارا جون خوبی عزیزم؟بهتر شدی انشالله؟

سلام لیلا جون..ممنون از احوالپرسیت...اره خداروشکر امروز بهتر بودم.تا دیروز یه حالی بودم که فقط خدا میدونست چی دارم میکشم..

بی صبرانه منتظر خبرای خوبم ازت لیلای عزیزم😍😍

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
آهان. خب توی سونو ها متوجه نشدن؟ اگر زودتر میفهمیدن چیکار میتونستن بکنن؟ اگر پس جفت سومی نبوده پس ...

نه مرجان جون اصلا تو سونو ها نفهميدن فقط ميگفتن جفت سرراهي 

تازه چند جاي مختلف من سونو رفتم اون سونو دكتر پيري كه انقدر همه ازش تعريف ميكنن ولي هيچوقت نفهميد اين جفت چسبيده 

دكتر خودم گفت احتمالا نشتي كيسه آب داشتي و چون خونريزي داشتي باعث عفونت شده و همون باعث شده جفت بچسبه 

اره عزيزم خيلي سخته دعا كن بتونم دليلش رو بفهمم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
نه مشکلی نداره، اگر کم کاری تیروئید دارید بهتره تو بارداری از خوردن انواع کلم ها خودداری بشه 

وای اسم کلمو نیارید که داغون میشم 🤕 یه بار خوردم انقدر معدم خونریزی کرد به غلط کردن افتادم دوراز جونتون  .بدبختی هرچی دوس دارم نمیسازه بهم 😢

سلام لیلا جون..ممنون از احوالپرسیت...اره خداروشکر امروز بهتر بودم.تا دیروز یه حالی بودم که فقط خدا م ...

سارا جون ميگذره انشاالله فكر ميكنم تا هفته ٢٤يا ٢٥ديگه خوب بشي

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
نه مرجان جون اصلا تو سونو ها نفهميدن فقط ميگفتن جفت سرراهي  تازه چند جاي مختلف من سونو رفتم او ...

لیانا جون دفعه بعد که باردار شدی ان شاء الله ،همه سونوهاتو بیا دکتر دلیری انجام بده برات..خیلی دقیق و پیشرفته س دستگاهاش. از دستگاهاش فقط دوتا تو ایران هست.من امروز رفتم انومالی ،ریز به ریز همه چیزو چک کرد با حوصله و توضیح داد..گرونه ولی واقعا خوبه کارش..

لیانا جون دفعه بعد که باردار شدی ان شاء الله ،همه سونوهاتو بیا دکتر دلیری انجام بده برات..خیلی دقیق ...

فدات انشاالله حتما 

عزيزم پيري هم من نميخواستم برم دكترم ميگفت فقط كار اينو قبول دارم وگرنه دوست نداشتم برم پيشش چون نسبت به جاهاي ديگه خيلي گرون ميگرفت چون واسه من دوتا بود دوبرابر ميشد بازم ميگفتم اشكال نداره خب شايد كارش خوبه كه دكترم قبولش داره 

من تو نت خوندم كه اگه چسبندگي باشه سونوگراف ميتونه ببينه بعد دكتري كه منو عمل كرد گفت خدا خيلي دوست داشت كه طبيعي نزاشتي وگرنه اين جفت تو رحمت ميموند به علت خونريزي زياد ميمردي  

لیانا جون دفعه بعد که باردار شدی ان شاء الله ،همه سونوهاتو بیا دکتر دلیری انجام بده برات..خیلی دقیق ...

خدارو شكر آنومالي خوب بوده تازيخ زايمان بهت نداد؟ 

سونوگرافيش كجاست سارا جون ؟ 

فدات انشاالله حتما  عزيزم پيري هم من نميخواستم برم دكترم ميگفت فقط كار اينو قبول دارم وگرنه دو ...

به منم دکترم گفت برو بیمارستان پیامبران .پیش اشناهای خودش 😏 ولی من سرخود رفتم اینجا.چون از خیلی از دوستام و فامیلها که رفتن پیش این تعریفشو شنیده بودم و همه راضی بودن.سر دخترمم پیش همین رفته بودم..دیگه گوش ندادم به حرف دکترم...

وای اره لیانا جون.خدا خیلی بهت رحم کرده.یکی از فامیلهای همسرم طبیعی زایمان کرد.جفتش چسبندگی داشت نمیدونستن.بعد از کلی خونریزی،رحمشو دراوردن بنده خدا دختره رو. دور ازجون خودت و همه بچه های تاپیک...همش بیست سالش بود طفلی 😔

دلم روشنه برات که روزهای خوبی رو پیش رو داری گلم...

خدارو شكر آنومالي خوب بوده تازيخ زايمان بهت نداد؟  سونوگرافيش كجاست سارا جون ؟

اره خداروشکر 😍 ان شاء الله قسمت خودت و همه منتظرها...اواخره خرداد زایمانم.

سمت نوابه سونوگرافیش..۷۵۰ گرفت واسه انومالی ازم.ولی گفت برو تااخر بارداریت خیالت راحت باشه.همه چیز خوبه خداروشکر.. 

به منم دکترم گفت برو بیمارستان پیامبران .پیش اشناهای خودش 😏 ولی من سرخود رفتم اینجا.چون از خیلی از ...

قربونت بشم 

خوب كردي ادم هر جا راحته بايد بره 

واي طفلي اره دكتر منم همينو گفت گفت هر دكتري بود رحمت رو درمياورد ولي من با حوصله همرو جدا كردم و رحمت رو قشنگ پاكسازي كردم خدا خيرش بده خدا دوستم داشت وگرنه ميخواستم چكار كنم