2777
2789

من دیروز برای بازیابی اکانت حذف شدم مجبور شدم به یکی از این کانال های هکر و اینا برم و 750پول واریز کردم

اما جوابمو نداد که هیچ

گفت برای اطمینان وارد سایت شو و من وقتی واردش سدم اصلا سردرنیاورم و زود خارج شدم

الان امکان داره هک شده باشم

تروخدا جوابمو بدین و نظرتونو بگین

ولی آخه از طرفی هم میگم اونا اصلا هکر نبودن که وگرنه کارشونو انجام میدادن و کلاه برداری نمیکردن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هکر رو از کجا پیدا کردی که پول بهش دادی؟

خیالت راحت عزیزم

اصلا هکر نیستن وگرنه کارشونو انجام میدادن و همین پول میشد درامدشون..

الانم فقط اون ۷۵۰ ای که واریز کردی رو دزدیدن!

درحالی که اگر هکر بودن برات کارتو انجام میدادن و آبرومندانه این پولو میگرفتن

پس نگران نباش

هکر نیستن و هکت نمیکنن

ولی خب این ۷۵۰ ام ریختی توو چاه دیگه!

درس عبرتش کن دیگه به هیچ هکری هرچقدرم که توی چنلش نمونه کار بزاره اعتماد نکنی

خیالت راحت عزیزماصلا هکر نیستن وگرنه کارشونو انجام میدادن و همین پول میشد درامدشون..الانم فقط اون ۷۵ ...

این پیاممو اشتباه رو پیام شما ریپ زدم ، میخواستم رو پیام استارتر ریپ بزنم.

دسترسی به تمام گالریم و چتام و مخاطبینم پیدا میکننحتی ممکنه به جای من به مخاطبینم پیام بدن و بگن پول ...

بابا اینا که هکر نیستن :) دلت خوشه ها .

مگه برنامه نویسی و کد زدن به همین راحتیه که هرکی از راه رسید بیاد بره هک کنه ؟

دسترسی به تمام گالریم و چتام و مخاطبینم پیدا میکننحتی ممکنه به جای من به مخاطبینم پیام بدن و بگن پول ...

بابا اینا که هکر نیستن :) دلت خوشه ها .

مگه برنامه نویسی و کد زدن به همین راحتیه که هرکی از راه رسید بیاد بره هک کنه ؟

خیالت راحت عزیزماصلا هکر نیستن وگرنه کارشونو انجام میدادن و همین پول میشد درامدشون..الانم فقط اون ۷۵ ...

خیلی میترسم آخه سایتش عجیب بود

الان از یک هکر توی اینستا پرسیدم میگه هکت کردن درصورتی که هیچکدوم از اون نشونه های هم شدنو ندارم و فکر میکنم داشت میترسوندم ولی بازم ممکنه از طریق همون سایت هکم کرده باشن😭

خیلی میترسم آخه سایتش عجیب بودالان از یک هکر توی اینستا پرسیدم میگه هکت کردن درصورتی که هیچکدوم از ا ...

هیچکدوم از هکرای مجازی حقیقی نیستن

بعد تو برای هک شدن توسط ی هکر قلابی رفتی از ی هکر قلابی دیگه سوال میپرسی؟

بنظرم اصلا بهش ن