2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045349 بازدید | 684460 پست
عزیزم آمپول که تا هفته 8 داشتم از هفته 5 بعد دوباره به خاطر سرکلاژ داشتم تا 2 هفته  شیاف هنوز ...

سلام عزیز انشاءالله که بهتر شدین

شما انوکسا پارین داشتین? هنوزم دارین? یا آسپرین?

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زینبی جان خوبین؟ زیادی گرون باهامون حساب نکرده؟ آخه اون دوستمون گفت ۶۴ تومن خریده.برا ما ۱۴۰ تومن حس ...

عزيزم خيلي الکي قيمتا رو بعضي داروخونه ها ميدن 

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 

سلاممم به همه عزیزان..بچه ها من دیروز پانکچرشدم اونم با بی حسی بخاطر ک سرماخورده بودم و سرفه میکردم دکتر بیهوشی گفت بی حست میکنم خدایی خیلی هوای همه مون داشت دکتر بی هوشی عالی بود پولش حلالش باشه الهی..بچه ها من زیرشکمم درد میکنم نمیتونم تند راه برم معذرت میخام سر سنگ دستشویی نمیتونم درست بشینم..ی سری مراقبت ها گفتن باید انجام بدم..امپول ستروتاید از دیروز دوباره دارم میزنم یدونه سرمم‌هست ک باید عصری برم بزنمش. واسه شناسنامه جنین گفتن ۱۰روز دیگ زنک بزنین تا اینجا خداروشکرررررر همچی خوب بودهه..بچها بادل پاکتون دعام کنید..

@زینبی_بابا       زینب جون اینم از پانکچر من عزیزم‌‌‌...زینب جان باید تا چندروز مراقب باشم شکمم و زیرشکمم درد میکنه..شیر و دوغ کشک و چیزای شور گفتن بخورم جیزای پروتیین زیاد قارچ کبابی گوشت قرمز تخم مرغ

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
سلام عزیزم خوبی ؟خداروشکر بالاخره انتقال دادی...روزچندی الان؟ اونموقه ک من میرفتم دکتر میدیدم سیکل ...

سلام عزیزم، ممنونم، تازه دارو داد برای ماه بعد ان شاالله، لتروزول داد به جای استرادیول، چون با استرادیول سیکلم کنسل شد متاسفانه

سلام عزیزم ببخشید دیر جواب دادم، چند روز درگیر دندون درد شدید هستم، تازه خوبه قبل از بارداری همه رو ...

خدا بد نده زينب جونم انشالله كه بهتر بشي

تو بارداري واقعا دندون درد خيلي بد هيچكاري نميشه كرد

الان بهتري؟!

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
صبر کن گلم، حال نی نی خوبه، عجله نکن

زينب جون شما هم اينجوري شدين كه علايمتون كم بشه؟! واقعا جاي نگراني نيس؟!

البته من شبا يه كم حالم بد ميشه اما اصلا به شدت هفته پيش نيس در حالي كه من شنيدم تو هفته نه اوج علايم بارداريه

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم