2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
سلام خانم هاي گل.يك سئوال داشتم.من الان هفته ٢٩هستم ولي نمدانم جرا از صبح ني ني طرف چپ نافم خودشو سف ...

ای جاااانم من از هفته 33نی نیم داره این ادا بازی رو درمیاره حول نافم میخوابه قلمبه میشه دردناک😂

ای جاااانم من از هفته 33نی نیم داره این ادا بازی رو درمیاره حول نافم میخوابه قلمبه میشه دردناک😂

اره عزيزم مال منم همانطوره...پس طبيعيه....خاطرمو جم كردي عزيزم ممنونم از جوابت🌹🌹🌹

خدا جووونم شكرررت😍😍😍خدايا نگه دار همسرم و پسر كوچولم باش🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واااای منم اینجوریم نگران نباش...ی شب که شیکمم شده بود سنگ تا صبح از استرسش نخوابیدم.بعد به اطرافیان ...

منم به مامانم میگم میگه هیچی نیست زنگ زدم به مامای دکترم میگه برو بیمارستان ازت تست اگه درست شنیده باشم koboبگیرن میگه این با nstفرق میکنه کسی نمیدونه این چجوریه?

آخه من پریروز بیمارستان بودم ازم nstگرفتن 

خدا جونم شکرت...
اره عزيزم مال منم همانطوره...پس طبيعيه....خاطرمو جم كردي عزيزم ممنونم از جوابت🌹🌹🌹

آره عشقم طبیعیه چون من بعدش هم ان اس تی رفتم هم سونو همه چیم خوب بود.خودم دقت کردم وقتی میخوابه اونجاس.دیگه آخه میچرخن تو لگن سرشون پایینه

عه دقیقا مثل من

من امروز جرات کردم وبی بی زدم البته ظهر. نتیجه اش معتبر. دوخط شد

چه قدر منتظر مادر شدنم! خداجونم. تیکرم را با خوشی وراحتی به پایان برسان . خدا جونم دو قلوهام سپردم دست خودت مواظبشون باش
من امروز جرات کردم وبی بی زدم البته ظهر. نتیجه اش معتبر. دوخط شد

بله جانم مبارکت باشه😍😍😍

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
مبارک باشه عزیزم 😍😍😍

ازمایشم هفته دیگه هست. باورم نمیشه از بس بی علامت بودم. گفتم. بزار خیالم راحت بشه ولی الان اضطراب بیشتری پیدا کردم

چه قدر منتظر مادر شدنم! خداجونم. تیکرم را با خوشی وراحتی به پایان برسان . خدا جونم دو قلوهام سپردم دست خودت مواظبشون باش