2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
ممنونم زینب جان.انتقال دادم.ولی اعصابم خراب شد.چون گفتن اونقد قوی نیست که نگه داریم ۵ روزه بشه.منم ن ...

عزیزم از لطف خدا نا امید نشو، ای کاش دوستانی که با جنین این مدلی مامان شدن بیان بهت بگن، تا امیدوار بشی

منم اگر پروندمون رو پارسال کاملش رو دیده بودم بی نهایت نا امید میشدم، بی خبری، خوش خبری

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم عززززيزم مهربون خانم😘😘😘😘...زينب جون نظرت درباره كندر چيه؟؟خوبه و تاثير دارد براي مغز ني ن ...

خواهش می کنم گلی

کندر خودم دوست ندارم ولی شنیدم عالیه برای هوش 

حتی تجربی هم دیدم تو بچه های آشناها اثر داشته 

حالا همه رو که بیش فعال نمیکنه

سلام عزیز انشاءالله که بهتر شدین شما انوکسا پارین داشتین? هنوزم دارین? یا آسپرین?

مرسی عزیزم اره بهترم، فقط خدا کنه موقت خوب بشه تا بعد از زایمان

نه گلم هیچ کدوم رو ندارم، از هفته 9 آسپرين قطع شده

زینبی جان خوبین؟ زیادی گرون باهامون حساب نکرده؟ آخه اون دوستمون گفت ۶۴ تومن خریده.برا ما ۱۴۰ تومن حس ...

والا اونو نمیدونم عزیزم

من سینافکت خریدم نه سوپرفکت  شاید فرق چون شرکتش فرق داره اینجوریه

خواهش می کنم گلی کندر خودم دوست ندارم ولی شنیدم عالیه برای هوش  حتی تجربی هم دیدم تو بچه های ...

سلام زینبی جان خوبی عزیزم .زینبی جان من دیشب غذایی که خوردم کمی فلفل داشت نمیدونستم تا قاشق دوم خوردم متوجه شدم دیگه نخوردم از بعدش ترشحاتم بیشتر شده در ضمن امروز روز هشتم انتقال هست ..ممنون از راهنمایت عزیزم 

سلاممم به همه عزیزان..بچه ها من دیروز پانکچرشدم اونم با بی حسی بخاطر ک سرماخورده بودم و سرفه میکردم ...

سلام عزیزم خدا رو شکر که همه چی عالی بود

عزیزم تمام این مراقبت ها رو تا زمان پریود شدن انجام بده 

حسابی هم مراقب باش یهو وزنت بالا نره، یا یهو حجم ادرار کم و تیره نشه

دور شکمت هم سانت بزن

آب هم زیاد بخور، نکنه بگی واسه ادرار اذیت میشم و آب نخوری

حسابی رعایت کن خلاصه

خدا بد نده زينب جونم انشالله كه بهتر بشي تو بارداري واقعا دندون درد خيلي بد هيچكاري نميشه كرد الان ...

فعلا نه فقط دعا🥴🥴🥴

اگه ورم کنه صورتم دیگه مجبورم برم

فقط اینو بگم حداقل دو بار در روز مسواک بزنین، بعد از هر غذا خصوصا چیز شیرین دهنتون رو بشورید با آب 

ترشی هم کم بخورید، من زیاده روی کردم تو ترشی خوردن 😅😅😅

زينب جون شما هم اينجوري شدين كه علايمتون كم بشه؟! واقعا جاي نگراني نيس؟! البته من شبا يه كم حالم بد ...

آره گلم منم کم و زیاد میشد ولی اغلب وحشی بود🤣🤣🤣

اما یادمه برای سونو 8 هفتگی از بس استرس داشتم تمام علائمم حذف شد صبحش، بعد از سونو که خیالم راحت شد برگشت 🙈🙈🙈🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

من شنیدم بعد انتقال جای خنک تر باشی بهتره🤔

عزیزم شنیده ها رو حتما بررسی کن

جای خنک گردش خون به رحم رو کم میکنه

حالا نمیگم جای داغ برو ها ولی حتی دکترها هم قبول دارن جای گرم و گرم نگه داشتن پاها گردش خون رو بالا میبره 

این موضوع در مورد خوردن گرمی یا سردی بیش از حد بعد از انتقال صدق میکنه، چون تعادل بدن بهم میریزه اگر فقط گرمی یا سردی بخوری