2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
سلام تا الان چی میخوردی مگه ،میگی تکراری؟ من از روز اول گفت همه چی میتونی بخوری غیر از گرمی و چندتا ...

اره عزیزم ب منم همین گفتن 

ولی من حساسیت زیاد داشتم 

فقط چندتا چیز خوردم ک تو پست بالا گفتم گلم 

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
سلام گلن، امروز آز ندادی؟ ببخشید مگه کوبیده چه مشکلی داره؟ من یکی دو بار خوردم

نه عزیزم امروز ۱۳ انتقال هست کفتم فردا ازمایش بدم 

نمیدونم گلم 

حقیقتش من فقط نهارم چهارتا غذا بود 

سوپ قلم و گوشت 

ماکارانی 

سیب زمینی 

پلو مرغ

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما آزمایش دادید؟

سلام عزیزم 

فردا میشه ۱۴ روز از انتقال گلم 

اشتباه حساب کرده بودم

عزیزم مگه امروز آزمایش ندادی؟؟

عزیزم شمردم دیدم امروز روز ۱۳ انتقال هست 

من امروز جرات کردم وبی بی زدم البته ظهر. نتیجه اش معتبر. دوخط شد

الهی شکر عزیزم مبارکت باشه.جنینت بلاست بود؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام دوستان عزیزم، بالاخره بعد از مدتها قسمت شد منم جنینامو انتقال بدم، یه سوال داشتم میخواستم ببینم ...

سلام عزیزم خوبی ؟خداروشکر بالاخره انتقال دادی...روزچندی الان؟

اونموقه ک من میرفتم دکتر میدیدم سیکل بعضیا اینطوری بود

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
من ۵ مدل آنوکسان تا حالا استفاده کردم. بعد از البرز دارو ، این‌مدلش ک ثمین جون عکسشو گذاشته ب نظرم ...

به نظر خودمم خوبه من زیادی لوسم ولی گاهی واقعا درد نداره اسوه واقعا بد بود

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام خانوما خوبین من روز یازده بی بی مثبت شد البته شب بی بی زدم . امروزروز چهارده از دادم بتام ۱۶۳ خ ...

عزیزم مبااااارکه 

امیدوارم اینبار خدا یه جوری دلت رو شاد کنه که تا ابد شاد بمونی.

انشالله

عزیز ، دلیل خاصی داشت که مرغ نخوردی؟

اخه هورمونیه و سرد

ازمایشم هفته دیگه هست. باورم نمیشه از بس بی علامت بودم. گفتم. بزار خیالم راحت بشه ولی الان اضطراب بی ...

عکس بیبی چک گذاشتی؟

ملیکا جون انشاءالله به حق فاطمه زهرا مثبت میشی ..درک میکنم تو چه شرایط سختی هستی وقتی شهرغریب هستی . ...

ای وای ممنونم الهام جون.ان شاالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه.همچنین شما.منم برات دعا میکنم زودتر مامان بشی

خدایا شکرت  
اخه کوبیده از بیرون  نمیدونم توش چی ریختن  بخاطر همین دو ب شک هستم

عزيزم چ غذاهاي خوردي

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
ماکارانی  سیب زمینی سرخ کرده و یا ابپز سوپ قلم  پلو مرغ شیر سویا /اناناس /به/اینا هم ز ...

يبوست نشدي،،

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون