2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
زینب جان جنین منو با کیفیت متوسط و ۳ روزه امروز انتقال دادن.گفتن نمیتونیم نگه داریم ۵ روزه بشه. الا ...

عزیزم رسما هیچ کار جدیدی لازم نیست

نوش جونت ناهار خوردی 

فقط خودتو خسته نکن و مثلا بازار گردی نرو

مایعات زیاد فراموشت نشه

تخم مرغ سه بار در هفته 

میوه زیاد بخور، چون سرشار از آنتی اکسیدان هست

غذاهای مقوی مثل ماهیچه و بلدرچين و بوقلمون 

جگر نخور، روغن کنجد سعی کن استفاده نکنی، ادویه جات کمتر

زرشک و زعفران در حد غذا مشکلی نداره، 

جای سرد نشین و جوراب بپوش ولی نه درحدی که کلافه بشی، کلا پاهات رو گرم نگه دار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزيزم خوبي شما تو بارداري نميشه عصب کشي يا پر کرد؟

چرا عزیزم میشه 

حتی شرایط اورژانسی باشه بدون نامه متخصص زنان میشه انجام داد

ولی من بین دکتر زنان گفت به خاطر شرایطم (سرکلاژ) تا میتونم با داروی مسکن کنترلش کنم و تحمل کنم تا بعد از زایمان

اگر ورم کرد و عفونت دیگه مجبورم برم و خطراتش واسه شرایط الان رو با ریسک بپذیرم

آره گلم اغلب به دلیل مشکلات ایمنی بالا میره ولی یه تعداد هم افراد نرمال بالا بودن این آنتی بادی رو ...

ممنون عزیزم با دکترم تماس گرفتم گفتش خیلی بالا نیست برو متخصص غدد بهت دارو بده تو این دو ماه تا انتقال تنظیم بشه گفت نیازی نیست بیای پیش من همون روز اول پری بیا یعنی تو نوع داروی انتقالمم تاثیر نداره ؟

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
عزیزم رسما هیچ کار جدیدی لازم نیست نوش جونت ناهار خوردی  فقط خودتو خسته نکن و مثلا بازار گردی ...

ممنون عزیزم.فقط مورد آخر رو دیروز رعایت نکردم.خونه فامیلمون که هستیم سرده.و من پاهام یخ کرد.سرویس فرنگیشون انگار یخ زده.و من اجبارا استفاده کردم.اتفاقی نیافته؟

خدایا شکرت  
چند وقته شوهرم گیر داده اقدام کنیم برای بچه دوم اما خیلی میترسم  کدومتون رویان میرین میخام ببی ...

مرسي كه اومدي پيام گذاشتي، انشالله ب زودي دومي رو هم هديه بگيري، ميتونم بپرسم منظورتون از شش ميكروي ناموفق چيه؟ يعني شش بار انتقال دادين يا شش بار تخمك كشي شدين؟ ببخشيد يه سوال ديگه هم داشتم، طي اين شش بار كار خاصي براتون كردن يعني ايمني انعقادي يا لاپاراسكوپي؟ يا مشكل خاصي از نظر هيچكدوم نداشتين؟

كدوم مركز انجام دادين؟

...
به سلامتی عزیزم مبارکت باشه انتقال دادی😍😍😍😍 ببخشید این مدت خیلی درد داشتم، امونم رو بریده بود

ممنونم زینب جان.انتقال دادم.ولی اعصابم خراب شد.چون گفتن اونقد قوی نیست که نگه داریم ۵ روزه بشه.منم نگران و ناراحت.

خدایا شکرت  
سلام خانمایکم امروز حالم بده میشه به من کسی امید بده😔 انتقالم که منفی شد و گفتن از مورفولوژی همسر ...

چرا اميد نداشته باشي؟ ميكرو براي همين موارده ديگه، مگه كسايي كه ميكرو ميكنن مورفو همسرشون تكميله؟ خب كمه كه ميكرو ميكنن ديگه، تعداد و تحرك و اينا كه اگه پايين نبود كه ملّت ميكرو نميكردن، بعدشم ادم كه منفي ميشه هر دكتري به گمون خودش يه علتي احتمالي ميپرونه، واقعيتش اصلا نميشه گفت علت منفي شدن پايين بودن شرايط اس باشه، همون بارداري طبيعي هم ميگن يه چند باري طول ميكشه كه يكي بارداربشه متاسفانه ميكرو هم مثل همونه ممكنه چن بار انتقال لازم بشه تا انشالله نتيجه بده به لطف الهي، خلاصه كه نگران شرايط همسرت نباش، خب شلوار تنگ نپوشن و رعايت كنن ولي نه اينكه ديگه فك كني چون مورفو تحرك پايينه، نشده، نه، ميكرو واسه همين مورفو تحرك پايينا اختراع شده

...
ممنونم زینب جان.انتقال دادم.ولی اعصابم خراب شد.چون گفتن اونقد قوی نیست که نگه داریم ۵ روزه بشه.منم ن ...

ميشه بپرسم كجا انجام دادي؟ اگه تبريز انجام دادي به خيليا اغلب همينو ميگن، فك كنم روششون اينه تا مراجع بعدا كه مثبت شد سورپرايز بشه

...
سلام عزیزم نگران نباش، اون جوری حال میکنه آخه 

ممنونم عززززيزم مهربون خانم😘😘😘😘...زينب جون نظرت درباره كندر چيه؟؟خوبه و تاثير دارد براي مغز ني ني؟؟اخه تو سايتا خوندم نوشته بود بي تاثيره😕😕😕فقط پيش فعالي مياره

خدا جووونم شكرررت😍😍😍خدايا نگه دار همسرم و پسر كوچولم باش🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻
ممنونم زینب جان.انتقال دادم.ولی اعصابم خراب شد.چون گفتن اونقد قوی نیست که نگه داریم ۵ روزه بشه.منم ن ...

اي عزيزم ب خدا ب اين چيزا نيس.من با چشم خودم ديدم كه ميكم دوستم با يك جنين درجهcبار اول باردار شد و من با سه تا جنين بلاست منفي شدم.هر دومون با هم انتقال داديم.اصلا به اين چيزا نيست. ناراحت نباش اسلا ب خودت و ني ني انرژي منفي نده.اميدوار باش ب لطف خداوند و به خودت انرژي مثبت بده....😘😘😘😊😊😊😊

خدا جووونم شكرررت😍😍😍خدايا نگه دار همسرم و پسر كوچولم باش🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻