2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
با ترس و لرز غذا میخورم🚶‍♀️🚶‍♀️🤐

ای بابا چه بد چه سختگیر

اینجوری خوب نیست

الکی اذیت میشی

من که همه چی میخوردم حسابیی

ایشالله خیر

تو این راه مهم ترین چیز روحیشت نه تغذیه

پس غذای تازه بخور بهتره باز

گرم کرده نمیخوردم فقط

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
خوش به سعادتت پیش امام رضایی .فدای محبتت که به یادم بودی خواهر.الهی آمین لیانا اگراینبارم منفی شم د ...

سلام ثمین جون خوبی عزیزم ؟؟؟ 

انتقال دادی نی نی هارو ؟؟؟ 

بسلامتی مبااارکااااا❤

خداجونم شکرت       

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کوبو همونیه که ی دکمه داره هر وقت تکون خورد باید فشار بدی؟؟؟ 

عزيزم کوبو نیست، توکو اسمش 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
واقعا امیدی به ازمایش دوم هست؟ کسی بوده با بتای ۲....مثبت بشه بار دوم ؟

عزيزم اگه بالای 10 بود میگفتم مجدد تکرار کن، ولی من اگر جای شما باشم، هم  دارومو قطع میکنم، هم دیگه تکرار نمیکنم آزمایشو، این نظر شخصی من، البته با تجربه کاری 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
ای بابا چه بد چه سختگیر اینجوری خوب نیست الکی اذیت میشی من که همه چی میخوردم حسابیی ایشالله خیر ...

چشم عزیزم 

دیگه فردا ۱۴ روز میشه و خیال همه راحت ❤❤

ممنونممم😘

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
ثمين جون ميدونم خيلي سختي كشيدي خواهر ولي انشاالله اين انتقال آخرت هست مامان شدي به خدا جلو ضريح ايس ...

عزیزدلم التماس دعا دارم گلم 💔💔😣

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
نه بابا بيتابي نكن مطمن باش اسپرمش عاليه براي ميكرو 

عزیزم شما الان باردار هستید؟

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
[QUOTE=119128612]سلام بچه ها گروه انتقال دارین منم ببرین؟پانکچرکردم هایپرشدم[/QUOTEهایپر شدن درد دار ...

فکربد نکن همه که هایپرنمیشن

ذخیره ی تخمدانت بالاست؟

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرستید🌺
يا خدا ادم چه چيزا ميشنوه واقعا يه بهداشت كشور اين حرفو بزنه به يه باردار ٥ هفته باعث تاسفه 😐😐😐

بنظرت  مشکل دوستم چیه سمانه جان؟

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
بله

ایشالا  نی نی روسالم بغل کنی

دی اف ای هم داده بود همسر شما؟با مورفو یک باردارشدید؟بار چندم؟الان چندهفته هستید؟فک کنم قبلنم پرسیدم ازتون الان فراموش کردم  

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
ایشالا  نی نی روسالم بغل کنی دی اف ای هم داده بود همسر شما؟با مورفو یک باردارشدید؟بار چندم؟الا ...

قوربونت فدات هر چي خدا بخاد ايشالا،اره مورفو يه جا صفر زد يه جا يك ،الان ٧ هفته ام بار اول 

زينب جون سلام عزيزم من از روز ١٢ انتقال تا پايان هفته هفت هرچند وقت يه بار لكه بيني داشتم كه دوتا آ ...

سلام عزیزم ببخشید دیر جواب دادم، چند روز درگیر دندون درد شدید هستم، تازه خوبه قبل از بارداری همه رو چک کرده بودم و کلی مراعات کردم 

آره گلم درست گفته بهت منم همون حوالی یه آمپول کردم و بعد از 5 روز تک آمپول هم تبدیل شد به دو شیاف و تا هفته 12 شد شبی یک شیاف