2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046067 بازدید | 684498 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم رویان هزینه تخمک کشی با عمل لقاح یا همون میکرو کلا سه و خورده ای شد برا ما.با فریز جنین ها کلا ...

ممنون از راهنماییت آره تماس گرفتم بهم گفتن ویزیت اول حتما باشوهرت بهم واسه هفته دیگه وقت داد ولی گفتم نمیخوام چون فعلا موقعیتشو ندارم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
والا دوستانی که انجام دادن بیان بگن ممنون میشم چون منم نمیدونم از خون میشه فهمید روی اسپرم مستقیما ا ...

ممنون میشم ااگه کسی انجام داده بگه😔دکتراکه اصلا جواب نمیدن

ممنون زینب جان

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍
من تا الان 50 دیدم فقط  یه نوع پرلوتون هم هست 250 و 500  ولی برای شما همون 50 باید استفا ...

اره ۵۰ دوتا زدم جمعه شب 

مرسی گفتم بپرسم ممنون عزیزمم که همیشه جواب میدی و من اذیتت می کنم😙

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
امروز روزده ششم نه راستش هیچ علایمی ندارم 😔😔البته روز اول تا روز چهارم ترشحات قهوه ای داشتم که الا ...

ان شالله هفت هشت روز دیگه معجزه خدا رو ببینی😍😍

منم تا روز دوازدهم هیچ علائمی نداشتم.راستش الانم ندارم😐 امروز برای بار سوم تست بتا دادم ولی یه وقتایی فکر میکنم اون تو خبری نیست😆😆

ولی میدونم که هست..شما هم فکرای خوب کن.

من حتی قبل اینکه تست بدم و بدونم مثبت یا منفی با جنینام حرف میزدم

چی میگی تو😤😤😤😤
ان شالله هفت هشت روز دیگه معجزه خدا رو ببینی😍😍 منم تا روز دوازدهم هیچ علائمی نداشتم.راستش الانم ن ...

سلام خانومی منم ۲۶ ام آزمایشم مثبت شده پنج شنبه میخوام برم سونو برا ساک بارداری  ولی اصلا هیچ علائمی ندارم خیلی مترسم انگار نه انگار باردارم خیلی نگرانم حتی علائم خفیف هم ندارم 

سلام  خانما یه سوال ذهنمو درگیر کرده تکلیف اون مابقی جنین ها که فریز میمونن چی میشه ؟؟ اونایی ...

میتونی نگه داری برای بچه بعدی اگه بخوای

میتونی اهدا کنی اگه نخواستی🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم