2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
@تورک_آنا   ‍ ‍ @زینبی_بابا     زنگ زدم مرکز میگم سرما خوردم، گلو درد و سرفه دار ...

عزیزم به جز دگزامتازون نگران بقیه موارد نباش

اگر هم میتونی و چرک نداری تحمل کن با درمان خانگی خودتو اوکی کن 

تا موقع انتقال خوب میشی نگران نباش 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من فعلا شمالم تصمیم دارم بیام تهران حالا یا ابن سینا یا رویان شنیدم رویان هزینه میکروانجکشنو 4 ملیون ...

عزیزم رویان هزینه تخمک کشی با عمل لقاح یا همون میکرو کلا سه و خورده ای شد برا ما.با فریز جنین ها کلا سه و هشتصد شد.کل هزینه ها با داروها و ویزیت ها و سونو ها تقریبا شش میلیون شد.

درباره ویزیت اول اگه مشکل از شوهرتون باشه فکر کنم باید با هم برین.دقیق نمیدونم اما میتونی زنگ بزنی بپرسی

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.

سلام  خانما یه سوال ذهنمو درگیر کرده تکلیف اون مابقی جنین ها که فریز میمونن چی میشه ؟؟

اونایی که دیگه بعد از بارد ار شدن هنوز فریزن

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
اخه دکترا هیچ کاری برای همسرم انجام نمیدن میگن جنین ها کیفیتش خوب بود ولی اینبارازمایش ایمنی وانعقاد ...

اونها رو که انجام بده هر چند باید زمان بگذره تا اثر داروها جواب رو خنثی نکنه، و تقریبا مطمئنم مشکل ایمنی و... نداری

ولی روی همسرت حسابی زوم کن، حتما آزمایش ژنتیک، azf رو اگر نداده پیگیری کنن، تقویتی و مکمل، طب سنتی و خنک نگه داشتن، کاهش اضافه وزن، نپوشیدن شلوار جین و لباس زیر تنگ، مصرف زیاد مایعات و پیاده روی تو هوای تمیز خیلی کمک میکنه

من ماشتا رفتم گلم ترسیده بودم بیهوشی میخواستم دیگه گفتن راحته باز میل خودت اخر بدون بیهوشی رفتم

خب بدون بیهوشی راحت بود منم همش میترسم خودمو سفت بگیرم

کیست آندومتریوز دارم،فیبروم خیلی کوچیک دارم،و اینکه یکی از لوله هام بسته ست نمیدونم با این شرایطم ا ...

آره گلم هست حتی طبیعی

منم کیست آندومتریوما 4 سانتی دارم، دو تا فیبروم کوچیک و پلی کیستیک هستم 

ولی مشکل اصلی ما اسپرم بود

آزمایش های تومور مارکر رو دادی؟ فیبروم هات فشاری نیستن؟ 

اونها رو که انجام بده هر چند باید زمان بگذره تا اثر داروها جواب رو خنثی نکنه، و تقریبا مطمئنم مشکل ا ...

چقدر باید زمان ببرتا اثردارو ها ازبدنم بره ؟

اخه پس چرا میگن وضعیت جنین ها خوبه واین گریدشم که پرسیم گفتمaوbبود

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍
ممنون خواهر جان اووابوست گیر اورد ممنون.. یه سوال تخصصی ایا این قرص ها برای جلوگیری از ئایسگی زودرس ...

قربونت 

والا در اون مورد چیزی ننوشته بود، فقط نوشته بود به خاطر آنتی اکسیدان های زیاد و قوی که داره برای افراد با ذخیره کم، سن بالا، پریود نامنظم، خوبه کمک به تقسیم می زی صحیح تخمک میکنه و برای افراد سن بالا باعث حذف رادیکال های آزاد از محیط تخمدان میشه 

اونها رو که انجام بده هر چند باید زمان بگذره تا اثر داروها جواب رو خنثی نکنه، و تقریبا مطمئنم مشکل ا ...

ازمایش کاریوتیپ روداده ولی ازمایش دیگه ای نگرفتن چون گفتن نمیشه چون اسپرمی توازمایشش نیست که بررسی کنیم

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍
سلام  خانما یه سوال ذهنمو درگیر کرده تکلیف اون مابقی جنین ها که فریز میمونن چی میشه ؟؟ اونایی ...

خب فریز میمونن دیگه تا وقتی دوباره بخوای استفاده کنی هر سال هم باید هزینشو تمید کنی و بپردازی .اگه هزینه رو نپردازی سر مهلت پایان قرارداد اونا هم با جنین ها همون کاری رو میکنن که شما تو مفاد قرارداد علامت زدی.

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
خب فریز میمونن دیگه تا وقتی دوباره بخوای استفاده کنی هر سال هم باید هزینشو تمید کنی و بپردازی .اگه ه ...

نه منظورم اینه باردار شدیم دیگه مابقی که اضاف میمونه 

دور میندازن اهدا میکنن ؟؟