2777
2789

خدایی چرا اینجا اینطوریه هر کی شنیده میگه حرف همسرم خیلی زشت بوده 

من با همسایه دعوام بوده پایی داشتیم بحث میکردیم همسایه ها هم بودن همه هم زن برگشتخ داد زده از بالا راه پله جلو این همه ادم حمایت که ازم نکرده هیچچچچ

گفته میای بالا یا بیام لگد کشت کنم

منم خونه به ناممه اومدم بالا گفتم برو از خونه بیرون وگرنه خودمو میکشم و گفت غیرتی شدم سینت باز بود بحث غیرت بود حالا اصلا همچین چیزی نبود و مرد هم نبود و اگه بودم بازم کارش زشت بود

بعد اینجا اومدن میگن چرا بیرونش کردی؟ 

خدایی هر کی به نوبه خودش جواب بده شوهرتون این کارو کنه چه حالی میشید؟ 

در جالی که بعد شوهر اون خانم اومد کلی از خانمش حمایت کرد. 

حمایت که ندیدم هیچ تازه ضایعمم کرد. 

لطفا جواب بدین خودتونو بذارید جای من 

من میدونم یه عده با من چپ افتادن از این به بعدم دیگه با اون یه عده هیچ کاری ندارم لطفا کسایی که از عاطی74 بدشون میاد نیان تو تاپیک اینجا تنها محیط درد و دل منه میخوام اینجا رو داشته باشم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درو تخته جورین باهم

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

میگم خدا بهت صبر داده 

همونجا جلو تمام آدما با پشت دست نکوبیدی دهنش 

من بودم الان باید به فکر حلوای شوهرم میبودم نصف شبی 

جهنم خالی است، چون همه شیطان ها اینجا در روی زمین هستند.    
شوهرت که گند رو زدهولی اینکه بخوای به روش بیاری بگی از خونه برو بیرون زشته ربطی به جنسیت نداره !

با هم دعوا زیاد داشتیم قبلا بعد این حرف دیگه برلم تموم شد دیدم اصلا نمیتونم تحملش کنم 

من میدونم یه عده با من چپ افتادن از این به بعدم دیگه با اون یه عده هیچ کاری ندارم لطفا کسایی که از عاطی74 بدشون میاد نیان تو تاپیک اینجا تنها محیط درد و دل منه میخوام اینجا رو داشته باشم.
کلا تاپیک هات معلومه عصبی و حاضر جوابی اگر برات مقدروه یه دکتر روانپزشک برو

بعد تو میرم