2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست

من سه روزه لکه بینی قهوه ای دارم و طبق دستور دکتر روزی سه تا شیاف میزنم اما هنوزم لکه بینی هستش! لکه بینی باید کلا قطع شه یا کم باشه ایرادی نداره؟؟

خــــدا امیــد من است...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شانس منه

نه عزیزم شانس شما نیست پریود دوم همینه دیر میاد. منم اون زمان کلافه بودم اگه یادت باشه بعد سارا جون گفت ۱۰ روز عقب انداخته تو یه گروه دیگه هم چند نفر گفتن پریود دوم ۱۰-۱۲ روز عقب انداختن. انگار اینطوری هست که پریود اول زود میاد دوم دیر

بچه ها من دیروز پانکچر کردم ،شکمم هنوز کار نکرده ،رحمم خیلی درد میکنه جوری که بد راه میرم و وقتی میش ...

وای خیلی بده منم بعد پانکچر شکمم کار نمیکرد. صبحها ناشتا آب ولرم و انجیر و آلو بخور به سالادت روغن زیتون بزن. درد و‌ ورم و سفت شدن شکم طبیعی هست تا پریود کم و بیش داریش ولی هرطور شده سعی کن هر روز بتونی تخلیه کنی اون دیگه فشار نیاره بهت

وای خیلی بده منم بعد پانکچر شکمم کار نمیکرد. صبحها ناشتا آب ولرم و انجیر و آلو بخور به سالادت روغن ز ...

اره منم داغونم ،اصلا کل رحمم درد میکنه تو ماشین از دست اندازی چیزی رد میشم ،دیگه میخوام بمیرم از درد ،نمی دونم همه اینجورن یا من فقط اینجورم

نه عزیزم شانس شما نیست پریود دوم همینه دیر میاد. منم اون زمان کلافه بودم اگه یادت باشه بعد سارا جون ...

چی بگم خدا کنه پروژسترون بزنم بیاد سریع

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
من سه روزه لکه بینی قهوه ای دارم و طبق دستور دکتر روزی سه تا شیاف میزنم اما هنوزم لکه بینی هستش! لکه ...

من اطلاعی ندارم..ولی برای من خیلی تاکید کردن که کوچیکترین لکه بینی رو بیام به ماما خبر بدم..گفتن لکه بینی حتما نشونه بدی نیست ولی نباید بیخیالش بشی..درمان داره

شما هم باز برو دکترت بگو 

چی میگی تو😤😤😤😤