2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
آره گلم هست حتی طبیعی منم کیست آندومتریوما 4 سانتی دارم، دو تا فیبروم کوچیک و پلی کیستیک هستم  ...

آزمایش تومور نمیدونم چیه؟ولی فیبرومم اینماه که رفته بودم سونو فهمیدم فیبرومم دارم اونم نوشته ۱۷ میلی نمیدونم فشاری هست یا نه؟شما باردار شدی با این مشکلات؟

من میخوام اینماه انتقال بدم...یعنی دوبار دادم و منفی شده اینماه با امید خدا میخوام آخرین جنین هامو انتقال بدم تورو خدا برام دعا کنید.

خدایا خودت نگهدار فرزند کوچکم باش..برا سلامتیه خانواده ام یه صلوات مهمونم کنین.
احتمالا الیگواسپرمی داشتن(کم بودن تعداد اسپرم زیر 20 یا 15 میلیون در هر سی سی) 

نه اونم نداشت اون موقع تازه الان کم شده اون موقع ۳۰ میلیون تو هر سی سی داشت احتمالا برا پول بوده ازمایشگرونی بود یادمه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آزمایش تومور نمیدونم چیه؟ولی فیبرومم اینماه که رفته بودم سونو فهمیدم فیبرومم دارم اونم نوشته ۱۷ میلی ...

آزمایش های مربوط به آندومتریوز هست گلم

عزیزم اگر دو بار منفی شدی تکلیف آندومتریوزت رو حتما حتما روشن کن، عجله نکن برای انتقال 

بله من با اون مشکلات باردار شدم ولی انتقال اول 

دکترم گفته بود اگر دو بار انتقال دادم و + نشد باید لاپاراسکوپی کنم و بررسی های بیشتر، عزیزم اصلا پشت گوش ننداز

در کنارش آزمایش های ایمنی و انعقادی هم انجام بده

سلام خانومی منم ۲۶ ام آزمایشم مثبت شده پنج شنبه میخوام برم سونو برا ساک بارداری  ولی اصلا هیچ ع ...

من از چند نفر دیگه هم شنیدم که علائمی نداشتن..با اینکه بتاشون بالاهم بود

لابد بعضی ها مثه ما بی علائم هستن😊 نباید الکی نگران کنیم خودمونو

شما یه دفعه تست دادی؟چند بود؟

چی میگی تو😤😤😤😤
سلام خانومی منم ۲۶ ام آزمایشم مثبت شده پنج شنبه میخوام برم سونو برا ساک بارداری  ولی اصلا هیچ ع ...

بنظرت زود نیس برا سونو دادن؟ منم ششم آذر انتقال داشتم و نتیجه ش مثبت بودو مث شما هیچ علامتی نداشتم و ندارم اما دکترم گفت اولین سونو رو باید توی هفته هفت بدی چون سونوهای قبل از این مدت چیزخاصی رو نشون نمیده! شنبه نوبت سونوی واژینال دارم

خــــدا امیــد من است...
بچه ها ببخشید من ترشحات سبز کمرنگ واژن دارم با سوزش واژن چیکار کنم قبلا هم پماد کلوتریمازول استفاده ...

دکتر به من عفونت ادراری داشتم سفکسیم۵۰۰داد هر ۶ساعت بخورم🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
بنظرت زود نیس برا سونو دادن؟ منم ششم آذر انتقال داشتم و نتیجه ش مثبت بودو مث شما هیچ علامتی نداشتم و ...

من رفتم گفت بیا ببینیم ساک بارداری رو

بعدی رو گفته ۷هفته برم برای قلب

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
چشم دقیقا همه اینکارارو انجام میدم ولی متاسفانه نمیدونم دلیلش چیه بعد ازدواج مدام من سوزش واژن رو د ...

عزیزم قبل از نزدیکی حتما به همسرت بگو خودشو با ژل شستشوی مخصوص آقایون بشوره