2777
2789
عنوان

پریود نشدن 😔🙁😟

247 بازدید | 45 پست

بچه ها من آخرین بار 27 ام مهر ماه پریود شدم که تا امشب میشه 41 روز پریود نشدم 

رفتم سونو انجام دادم همین هفته ، گفت مشکلی نداری 

سابقه ی این عقب افتادن رو ندارم نهایتش تا 35 روز بود اونم خیلی خیلی کم .

من عقدم ولی هنوز باکره ام 

بعد پاک شدن چند بار مالش از رو لباس زیر و شلوار مرطوب ، انجام شد اونم با برخورد پیشاب به لباس .

جنس پارچشون هم نازکه 

حتی قبلا هم همینکارو انجام می دادیم ولی بازم پری میشدم اما الان نشدم 

یعنی با برخورد پیشاب به اونجا از رو لباس زیر مرطوب ، امکان بارداری هست ؟؟؟

زنجبیل و فلفل سبز تند اینقد خوردم اما نشدم 

داروی خاصی هم مصرف نمیکنم 

حتما تنبلی تخمدان داری

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اول که نه عزیزم امکان بارداری نیست

دوم چرا تو عقد اینقدر سخت ؟

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
اخه سونوی شکم و لگن انجام دادم گفت مشکلی نداری .مگه تنبلی با سونو مشخص نمیشه؟

اره با سونو مشخص میشه

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
سونوگرافی تنبلی تخمدان نشون میده

آره

یعني خیالم راحت باشه که نیستم؟یعنی منظورت تو عقد سخت می گیرم؟

نه نیستی اگه بودی تو سونو معلوم میشد هورمونات بهم ریخته فقط

اره دیگه خیلی سخت می گیری

حداقل پارچه رو بزن کنار🙈

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤