2777
2789
یک کیلو. یک طبقه ساده روش پروانه بخوره.

یک کیک یک کیلویی حدودا با فیلینگی که ذکر کردید و یک طبقه حدودا ۲۵۰ هزارتومان.

که بازم نسبت به اینکه پر خامه تر بخوان یا نه وزن جا به جا میشه و قیمت تا ۳۰۰ متغیره.

درحالی که همین کیک رو حداقل توی تهران گرون تر میدن داخل قنادیها.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه زندگیم بهم ریخته اس عزیزم ولی واسه کیک و شیرینی خیلی زیاد ذوق داشتم همیشه تو فکرم بود یه کافه کوچ ...

ایشالله به خواسته ی خودت برسی و زندگیت هم هرروز مسیر روال شدن خودشو طی کنه

وسواس فکری رو باید بزاری کنار😁نمیگم کار رو تمیز درنیار ، اتفاقا خیلی هم خوبه که انقدر احساس مسئولیت ...

الان چندسال گذاشتم کنار ولی واسه خودمون درست میکنم. کیک لواشکی بعد از اون آوردم یکی از تزییناتش خراب بشه دوباره از اول درست میکنم 

😍خدایا یک دنیا ممنون بابت دختر نازی که بهم دادی😍
خیلی ارزون میدید 😑من با فیلینگ موز، گردو. شکلات چیپسی یزد پرسیدم 350 گفتن

:) برای جذب مشتری ، باید راه اومد حدالامکان.

من خیلی ساله شیرینی میپزم

ولی الان کار فروش رو تازه شروع کردم

برای همین فعلا برای جذب مشتری به این قیمت میدم که دیده بشم.

و بنظرم فعلا همین قیمت معقولانه هستش.

البته اینم بگم که کارام خیلی زیبا و تمیز درمیانا😁

:) برای جذب مشتری ، باید راه اومد حدالامکان.من خیلی ساله شیرینی میپزمولی الان کار فروش رو تازه شروع ...

من توی این چندسال پی بردم آدم واسه جذب مشتری نباید کمتر بگه بعد گرون کنه طرف میگه هان نگاه کارش گرفت قیمتشم برد بالا از همون اول قیمت اصلی بگه کار که خوب باشه مشتری پیدا میشه

:) برای جذب مشتری ، باید راه اومد حدالامکان.من خیلی ساله شیرینی میپزمولی الان کار فروش رو تازه شروع ...

والا من شبی نشستم حساب کردم دیدم پای خودم 200 در میاد یکی کیک یک کیلویی 🥲

راجب کیک لواشکی چیزی نمیدونمنمونه عکس داری ببینم چجوریه گلم؟

فعلا عکس لود نمیشه توی گوگل بزنید ترشکده یزد عکس کارم میاد اگر ایتا دارید کانالم توی گوگل هست میتونید همه کارام ببینید 

والا من شبی نشستم حساب کردم دیدم پای خودم 200 در میاد یکی کیک یک کیلویی 🥲

خب من معمولا بیشتر از ۶۰-۷۰ تومن نمیخوام سود کارمو بخورم.

:) چون نیاز مالی ندارم

علاقمه

از طرفی به این نیتم هست که قیمت پایین تر بدم که همه بتونن استفاده کنن ، حتی کسایی که شرایط مالیشو ندارن ولی میخوان که داشته باشن.

خب من معمولا بیشتر از ۶۰-۷۰ تومن نمیخوام سود کارمو بخورم.:) چون نیاز مالی ندارمعلاقمهاز طرفی به این ...

خداروشکر🙏😍

ولی این از من به شما نصیحت کاری نکنید که چند سال دیگه بگید بدنم داغون کردم ارزش نداشت.