2777
2789

سلام دوستان بیاین از محصولاتی که ازشون راضی بودین با قیمت تقریبی نام ببریم تا همه استفاده کنن 

اول خودم:

ضد افتاب اوریفلم حدود 10 ساله استفاده میکنم از عالی هم عالی تره قیمت 1 و 300، هر بار دلار میره بالا اینم گرون میشه اما نمیتونم ازش دل بکنم 

دورچشم و ریمل اوریفلم   هم خوبن اما دور چشم اسکن اسکین برای من بهتر بود حدود 400 اگه اشتباه نکنم الان شاید یکم گرون تر شده باشه، مام اوریفلم هم محشره 

ابرسانم لدورا که خیلی ازش راضیم قیمت جدیدش رو نمیدونم

شویندم صابون زعفران لدوراس بدک نیست اما پوست رو یکم خشک میکنه 

بی بی کرم فارماسی هم محصول خوبیه من دوسش دارم فکر نکنم بیشتر از 200 باشه 

و روغن ارگان گلیس هم محصول خوبیه جدیدا 400 گرفتم 

شما هم بگید 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
من مای استفاده میکنم عالیه

کدوم محصولاتش رو عزیزم؟ 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کرم دور چشم گلی 

قیمتش 100

عالی بوده 

سریع وماندگار پف بالای چشم رو برطرف میکنه 

کرم ضد لک ریحان 

قیمت اونو دقیق ندارم 

ولی لک های بارداریم رو کمرنگ و محو کرده 

ریمل لدورا اونم عالیه 

لایک نکن🚫🚫🚫

شما خیلی خرجت بالاست.

ضد آفتاب یک وسیصدی .

ضد آفتاب زود به زود تموم میشه.

معلومه سطح درآمدی خوبی داری

قانون کارما میگه: وقتی کسی برای تو مناسب نیست...خدا کاری میکنه که اون آدم بطور مداوم بهت آسیب میزنه تا تو اونقدر قوی بشی که به میل خودت رهاش کنی
ضد آفتاب اوریفلیم کدوم مدلش رو استفاده می‌کنی ؟ همون که بی رنگه و ۳۰ میل هست و ۱/۳۰۰ هست حدودا ؟

نه سی میلش 730، همون مدل 125 میلش رو میگیرم به صرفه تره 

شما خیلی خرجت بالاست.ضد آفتاب یک وسیصدی .ضد آفتاب زود به زود تموم میشه.معلومه سطح درآمدی خوبی داری

ببین من تقریبا خیلی خیلی کم خرج ارایشگاه یا لوازم ارایشی میکنم، بیشتر از پوستم مراقبت میکنم، مثلا اصلا کرم پودر ندارم