2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046019 بازدید | 684497 پست
زینب جان گردو هم میگن نباید نزدیکش مصرف کنی و اینکه اگه از خانواده امپرازولها چیزی مصرف میکنین حتما ...

مرسی عزیزم یک دنیا ممنون بابت این مطلبت

فقط اون چهارتا چیز آخریش بادام زمینی هست تقریبا نباید مصرف بشه در کل روز

کسانی که لووتیروکسین مصرف می کنین هر روز راس ساعت مشخص باید باشه با آب کم و ناشتا

با گردو و پنیر و کلا لبنیات و قرص آهن 4 ساعت فاصله باشه 

کلا داروی دیگه اگر دارین هم 4 ساعت فاصله مهم هست مثل مکمل ها، امپرازول که دوستمون گفتن

این 4 تا چیز هم مصرفش در حد صفر بشه در طول درمان

1.سویا و محصولات‌ش 

2.خانواده کلم ها

3.شیرینی جات حاوی قند و شکر

4. بادام زمینی و محصولاتش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه الان تو سيكل لانگ میکرو هستم اصلا با آی یو آی موافق نیستم فقط وقت منو تلف کردن،،،  منم مثل ش ...

موفق باشی عزیزم ،ان شالله بزودی تیکر بارداریتو میبینیم 

الان که تو سیکلی ناامیدی رو از خودت دور کن فقط به چیزای خوب فکر کن که بهترینها برات پیش بیاد 

من که با این روحیه داغون ترجیح میدم ادامه ندم فعلا ،حتی شده برای چند ماه بخودم استراحت بدم ،اینقد خسته ام که از اون روز که از مرکز اومدم دیگه هیییچ قرصی نخوردم ،حتی دکتر گفت ۱۲ روز پروژسترون بخور تا پریود شی ،اونم نخوردم اصلا مهم نیس کی بشم 

از این دویدنا ونرسیدنا خیلی خسته ام ،خدا خودش یه نگاهی بندازه بهمون

آره واقعا هردو معجزست بخصوص برای ما🙏🙏 زینبی جون من سینه هام چون فیبروکیستیکه خیلی نگرانم واسه خور ...

ان شاالله همه چی خوب پیش میره عزیزم 

چند وقت پیش در مورد کسانی که سینه فیبروکیستیک دارن مطلب می خوندم که باید طی درمان هم تحت نظر باشن و همین کافیه، اگر پیداش کنم مجدد حتما میذارم 

چند تا نکته کوچیک نوشته بود الان خاطرم نیست 

فقط حتما این مدت سوتین سفت و محکم ببند که کمتر اذیت بشی

فدات بشم زينب جون از راهنمايي كاملت بهترم  همسرم منو برد بيمارستان بهمن  خدارو شكر تب ند ...

چه قدر عالی، خدا رو شکر 👶👶

آره تب خیلی بده، مجبور میشی تو هفته های پایین سونو بری ، تو هفته های با بالاتر سونوکید صدای قلبو باید گوش بدن، آدم تا بیان چک کنن دلش هزار راه میره

سلام عزیزم،اصلا نباید بخوریمشون یا با فاصله مصرف بشن؟

گلم اون چهار مورد رو تقریبا حذف کن

حالا مثلا هوسی چند تا دونه بادم زمینی چیزی نمیشه، یا یه کوچولو کلم بخوری 

ولی مثلا اینکه شیرسویا بخوری هر روز واسه گرفتن جنین خوب نیست، چون میخوای ابرو درست کنی، چشمش کور میشه

یا مثلا شیرینی زیاد کلا مفید نیست حالا دائما دور خودت رو با مثلا شربت و کیک و اینا پر کنی خوب نیست و باعث میشه اثر. لووتیروکسین بیاد پایین و tsh بالا بره  یا اصلا پایین نیاد درست و حسابی

من موندم اصلا این حرفی که اون روز دکتره موقع مرخص کردن من گفت راست باشه یا نه فقط برای توجیح کار خود ...

گلم لاپاروسکوپی و لاپرا تومی باهم فرق دارن

کلا پسوند *تومی* بعد از هر. چیزی بیاد معنی برداشتنش رو میده مثلا وازکتومی یعنی قطع کردن لوله های اسپرم بر در آقایون 

یا تیروئیدکتومی یعنی برداشتن غده تیروئید و... 

اما لاپاروسکوپی یه عمل تشخیصی و درمانی هست، یعنی هم مشکل رو تشخیص میدن و هم درمان می کنن همون لحظه 

یا هیستروسکوپی هم داخل رحم رو بررسی می کنن هم اگر مشکلی باشه برطرف می کنن

اما کسی که لاپاروسکوپی میکنه باید حاذق باشه، فکر کنم شما از این اطلاع نداری و دچار نگرانی شدی

راستش بهترین کار اینه از دکتری که الان تحت نظر هستی بپرسی ببینی نظرش چیه، چون بعد از جراحی نمیدونم چه جور میشه فهمید مشکل هنوز هست یا رفع شده، حتما از دکترت بپرس ببین چه جور میشه فهمید

آره عددش هفت هستش . گفته هفته ای ی بار بیا سونو میترسم این هفته برم کمتر شده باشه . چارشنبه باید برم ...

گلم فکر کنم فقط باید سرم بزنی نمکی ساده

12 لیتر آب!!! یا 12 لیوان؟؟ 

سعی کن بیشترش کنی، میدونم واقعا وحشتناکه ولی 15 تا هم بشه باز بهتره

من موندم اصلا این حرفی که اون روز دکتره موقع مرخص کردن من گفت راست باشه یا نه فقط برای توجیح کار خود ...

آره گلم داخل رحم نمیشه رفت با لاپاراسکوپی 

تخمدان هم وسطش پر هست فقط از همون فضای شکمی میشه بررسی کرد و دیدش

سلام عزيزم. واقعا شياف يعني باعث كم شدن آب دور جنين ميشه؟ اين صحت علمي داره يعني؟  منم دكتر گف ...

عزیزم نمیدونم تا چه حد درسته ولی من از دکترم شنیدم مصرف بالای پروژسترون ممکنه روی حجم کیسه ی اب تاثیر بذاره

بازم‌نمیتونم با اطمینان بگم ولی اگه اوضاع خوبه و دکترت گفته قطع کن نترس گلم.اتفاقا راحت میشی.ان شاالله مشکلی پیش نمیاد

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
دکترتون گفتن ک شیاف پروژسترون باعث کم شدن آب میشه ؟؟ من روزی دوتا شیاف میذارم . ترسیدم

عزیزم اره دکتر‌گفت ولی تو نترس.من‌خودم هنوز به علم دکترم اعتماد ندارم!چون درمورد جابجا شدن هم پرسیدم گفت اره بخاطر بند ناف بشین بعد برو اون پهلو.درصورتیکه من از هرکی شنیدم گفتن این قضیه ی بندناف و این داستانا کاملا رد شده و ثابت شده حرکات خود بچه باعث پیچیدن بند ناف میشه نه مادر!

واسه همین نمیتونم بگم دکتر من قطعا درست میگه..ولی قبلا هم یه بار بهم گفت.بعدم گفت البته منظور دز بالای پروژسترونه نه در حد یه شیاف...نمیدونم والا

تو از دکترت بپرس.ولی نترس.خود استرس روی حجم کیسه ی اب تاثیر منفی داره

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
توکل بخدا کن گفتن آب دورش چقدره؟ نگران ساک و وسایل هم نباش. من اینقدر خرت و پرت بردم هیچ کدوم لازم ...

گفتن ۷ هست.ولی خب دکتر گفت این سونوگرافی اشتباه زیاد میکنه کلا.تا دو سه روز دیگه که برم شیراز سونوی خوب ببینم وضعیت چطوره

اره منم کلی وسایل برای نی نی گذاشتم😑چون سز هستم گفتم شاید زیاد نگهمون دارن کلی لباس گذاشتم براش.دستکش و پاپوش و دورپیچ و پمپرز و شیشه شیر و فلاسک و پتو

برا خودم فقط مانتو و لباس زیر.اره منم شرت یکبار مصرف نگرفتم بجاش از این نخیا گرفتم ولی سایز بزرگ

پوشک برا خودم هنوز نگرفتم.رویا برا خودت دیگه چی لازمت شد؟