2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046090 بازدید | 684498 پست
 عزیزم من اگه بودم اصلا این کارو نمی کردم همون پروژسترونو میزدم حتما نمی دونم چرا ولی اینطوری ا ...

نمی دونم روز به روز به این داروها حس نگرانیم بیشتر میشه دست خودمم نیست قبلا اینطوری نبودم نمی دونم شاید بخلطر اینکه فیبروکیستیک دارم این حسو دارم ولی خب بقول شما بالاخره باید از یجایی شروع کنم چه الان چه چند روز دیگه بالاخره تو این راه باید این  داروهارو استفاده کنم خدا خودش کمکم کنه شجاع باشم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
عزیزدلم اروم باش.شرایطت زیادم خطرناک نیس.بعدشم میدونی همین استرس باعث کم شدن اب دور بچه میشه؟منم عین ...

ن هیچی ندارم نشتی و هیچ چیز ندارم

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمی دونم روز به روز به این داروها حس نگرانیم بیشتر میشه دست خودمم نیست قبلا اینطوری نبودم نمی دونم ش ...

می فهممت عزیزم اما دیگه چیکار کنیم هممون تو همین شرایطیم مجبوریم...انشالله خدا خودش به هممون کمک کنه خیلی زود نتیجه بگیریم و این روزای سخت فراموش بشن 

عزیزم خیلی برام دعا کن نفسی.ان شاالله برای همه ی باردارا این دوران به خوبی و خوشی بگذره و خیلی زود ق ...

عزیزم کش و قوس ک.نشونه کم بودن اب نیس...بچه جاش تنگه دیگه...برامنم همینجوره دیگه ضربه چندانی نمیزنه فقط میچرخه...عزیزم تو شیراز تاجایی ک من میدونم باوجود همه سختگیریهاشون برای سز انتخابی  خود آی وی اف دلیل سزارین.هست..چرا ب تو اینجوری گفتن؛اتفاقا خود دکتر شمالی هم اوایل بارداری ک رفتم پیشش ب من گفت سزارین میشی..دکتر خودمم ک دیگه همون اول خیالمو راحت کرد گفت سزارینی .نگران این موضوع اصلا نباش حتما سز میشی..فقط همون.پرونده ای وی اف باهات باشه چون فک کمسیون.پزشکی میگیرن..درباره سونو هم من فقط از اول ی جا میرم خیلی خوب و دقیق هست اگر میخای بهت شماره وادرسش بدم عزیزم.

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزدلم اروم باش.شرایطت زیادم خطرناک نیس.بعدشم میدونی همین استرس باعث کم شدن اب دور بچه میشه؟منم عین ...

سونوی من جای معتبری دادم و داپلر بودش تو شیراز دادم اول ندا رحیمی و بعدش حمیرا وفایی دادم . خیلییی میترسم تا ی هفته ک میرم سونو نفهمم و آب دورش کم شده باشه . یعنی میشه تو ی هفته آبش بیادش پایین ؟؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
عزیزم کش و قوس ک.نشونه کم بودن اب نیس...بچه جاش تنگه دیگه...برامنم همینجوره دیگه ضربه چندانی نمیزنه ...

عزیزم برا شما حرکت چحوره ؟؟ میگن ک هر یک ساعت باید جنین حرکت داشته باشه درسته ؟؟ برا شمام اینجوره ؟؟

عزیزم برا شما حرکت چحوره ؟؟ میگن ک هر یک ساعت باید جنین حرکت داشته باشه درسته ؟؟ برا شمام اینجوره ؟؟

عزیزم برامن حرکتاش دیگه چرخشی شده کلا میچرخه انگار فقط...نه گاهی میشه یکی دوساعت اصلا حرکتی نکنه...خب اون ساعتا خوابه...ولی وقتی بیداره حرکاتش خوب  هست

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم برامن حرکتاش دیگه چرخشی شده کلا میچرخه انگار فقط...نه گاهی میشه یکی دوساعت اصلا حرکتی نکنه...خ ...

خدا را شکر . من شب ک احساسش نمیکنم . بعد از هر وعده غذایی حرکات خیلیی کوچیک هستش

خدا را شکر . من شب ک احساسش نمیکنم . بعد از هر وعده غذایی حرکات خیلیی کوچیک هستش

منم شب تا صبح ک اصلا حس نمکنم فک کنم باخودم میخابه..اتفاقا بچه من ب غذا زیاد واکنش نشون نمیده. فک.کنم شکمو نیست😂.اوج حرکتاش وقتایی هست ک رو مبل میشینم یا لم.میدم  مرتب تکون.میخوره

راستی من چندروزه کمر درد میگیرم تا پاهام دردش میکشه.نمدونم طبیعیه یانه..تیرکشیدن واژنو هم ی مدت نداشتم الان باز چندروزه شروع شده

وای خداروشکر عزیزم.چقد خوب.خیلی عالیه.ان شاالله به موقع نی نیتو بغل بگیری.منم انقباض و درد اصلا ندار ...

سلام عزيزم. واقعا شياف يعني باعث كم شدن آب دور جنين ميشه؟ اين صحت علمي داره يعني؟ 

منم دكتر گفت قطع كنم البته ٢١ هفتم ولي من دارم يه روز در ميون ميزارم.🙁

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
منم شب تا صبح ک اصلا حس نمکنم فک کنم باخودم میخابه..اتفاقا بچه من ب غذا زیاد واکنش نشون نمیده. فک.کن ...

برا منم پاهام درد میکنه

نفسی جون شما ضخامت اندومترت دیر بالا رفت یا فولیکولا دیر رشد کردن؟

عزیزم.چون.پلی کیستیک بودم فولیکولا تعدادشون زیاد بود ولی دیر رشد کردن..واس همین پانکچرم 16پریودی شد

می فهممت عزیزم اما دیگه چیکار کنیم هممون تو همین شرایطیم مجبوریم...انشالله خدا خودش به هممون کمک کنه ...

واقعا💓💓💓💓انشاءالله توکل به خدا 🙏🙏🙏🙏🙏🙏

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏