2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
سلام . خوبین ؟ عزیزم شما آب دور جنینتون چن بودش ؟ چقد استراحت کردین ؟ بعد از چن وقت بالا رفت ؟؟

سلام عزیزم 

برای من نمیتونم قطعی بگم چون واقعا سونوهاش داغونن و اعتباری نیست به اعداد و ارقامی که‌میدن

ولی سری اول گفت ۷ بعد با پنج تا سرم و مصرف مایعات یه هفته بعدش یه شهر دیگه سونو رو تکرار کردم ۱۱ بود

الانم رفتم باز گفته حدود ۷ هست.ولی من دو سه روز دیگه میام شیراز اونجا معلوم میشه قطعی که وضعیت بچم چطوره

مگه آب دور نی نیت کمه؟چنده عددش؟سرم دادن بهت؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

طبیعیه عزیزم.منم دارم کمر درد و گاهی دل درد

سلام ساراجون..ِبسلامتی انتقال دادی؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
آره واقعا هردو معجزست بخصوص برای ما🙏🙏 زینبی جون من سینه هام چون فیبروکیستیکه خیلی نگرانم واسه خور ...

نگران نباش عزیزم ایمان داشته باش که بعد از هر سختی راحتیه، ان شالله بعد از همه این ماجراها وقتی نی نی تو بغل میکنی از ته دل آرامش داری و خوشحالی که تو این مسیر کم نیاوردی و ادامه دادی

خوبی رویا جونم؟شیرمرد ما چطوره؟ بزرگ شده؟😍 خوبم عزیزدلم اگه استرسای این دکترا بذاره!بهم گفت اگه س ...

انشاالله به خیر و خوشی دختر نازت رو بغل کنی.اصل راه رو رفتی دیگه به امید خدا چیزی نمونده عزیزم. دلت به رحمت خدا قرص باشه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
شماها یادتونه روز چند سیکلتون‌پانکچر شدین؟ میخوام بدونم حداکثر ممکنه روز چند باشه؟ من سیکلام ۲۸ روزه ...

عزیزم.من فک کنم روز16بودپانکچرم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام عزیزم  برای من نمیتونم قطعی بگم چون واقعا سونوهاش داغونن و اعتباری نیست به اعداد و ارقامی ...

عزیزم نگران نباش...انشاءالله ک همه چی ب خوبی وخوشی پیش میره...بخاطر حرف دکتر و سونو هم استرس نگیر..چقد مسیر هست مگه تاشیراز؟مرتب بین راه پیاده شو و ده دقه ای قدم بزن .ک خسته نشی..حالا ک داری میای کاش امپول هم بذاری بیای از دکتر شیراز بپرسی اگه واقعا لازم بود بزنی...چون شنیدم از34هفته ب بعد ریه بچه کامله..شاید الان لازم نباشه دیگه امپول بتا..

خوبی رویا جونم؟شیرمرد ما چطوره؟ بزرگ شده؟😍 خوبم عزیزدلم اگه استرسای این دکترا بذاره!بهم گفت اگه س ...

سلام عزیزم خوبی؟ هفته ی چندی؟ امپول بتارو کی باید بزنی؟ من که هر چی بیشتر به زایمان نزدیک میشم استرسم بیشتر میشه.از شانس قشنگم دکترم که بهم وعده ی سزارین داده بود کلا مریضاشو بازی داده بودو همین چند روز پیش بهمون اعلام کرد برید دنبال دکتر من از پس فردا تو مطب تهرانم میشینم به همین سادگی! الان بدون دکتر شدمو در به در دنبال دکتر خوب که سزارینم قبول کنه میگردم😔استرسم کم بود اینم اضافه شد

نگران نباش عزیزم ایمان داشته باش که بعد از هر سختی راحتیه، ان شالله بعد از همه این ماجراها وقتی نی ن ...

انشأالله همینطوره که شما میگید ممنون که بهم دلگرمی میدید واقعا نیاز دارم😍💓

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
عزیزم نگران نباش...انشاءالله ک همه چی ب خوبی وخوشی پیش میره...بخاطر حرف دکتر و سونو هم استرس نگیر..چ ...

عزیزم خیلی برام دعا کن نفسی.ان شاالله برای همه ی باردارا این دوران به خوبی و خوشی بگذره و خیلی زود قسمت منتظرا شه

اره سعی میکنم استرس نگیرم همش با خودم میگم اگه اب دور بچم کم بود رشدش کمتر بود قطعا،یا مثلا تکون نمیخورد.البته الانم بیشتر کش و قوس میده خودشو.فکرکنم جاش تنگ شده.شایدم واقعا اب دورش کمه.ولی من نمیتونم اعتماد کنم به این سونم و دکترا.باید تا دوروز دیگه خودمو برسونم.اونجا سونوی خوب کجا هست نفسی جونم که بهم نوبت بدن زود؟

راهم ۷-۸ ساعته با سرعت کم...بینش حتما وایمیستیم

اگه شد هم شب یه جا میمونیم استراحت میکنیم

نفسی نی نی من بریچه یعنی سز اجباری هستم فعلا.چون از هفته ی ۱۸ نچرخیده احتمال میدم نچرخه اصلا.بعد بنظرت اگه بخوام برم بیمارستان مادر و کودک راحت قبولم میکنن؟

چون شوهرم با پرونده ای وی افم و مدارکم اومد اونجا بهش گفته بودن ای وی اف دلیل به سز نمیشه!اگه بچه چرخید باید طبیعی بیاره😣

پیش دکتر شمالی هم رفته بود

پس امپول بتا رو نمیزنم خودمم موافقم با حرفت.من شنیدم بعد ۳۴ ریه ی بچه تشکیل میشه.خدا کنه بچم به موقع بیاد بغلم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
بهم گفت پروژسترون بزن پریود شدی  بیا بنظرتون بهتر نیست زعفرونو اینا بخورم بیاد دیگه آمپول نزنم& ...

عزیزم من اگه بودم اصلا این کارو نمی کردم همون پروژسترونو میزدم حتما نمی دونم چرا ولی اینطوری انگاری خیالم راحتتر بود باز هرجور خودت صلاح می دونی اما چرا نمی خوای بزنی آمپول بدی نیس که آخه؟

سلام عزیزم  برای من نمیتونم قطعی بگم چون واقعا سونوهاش داغونن و اعتباری نیست به اعداد و ارقامی ...

آره عددش هفت هستش . گفته هفته ای ی بار بیا سونو میترسم این هفته برم کمتر شده باشه . چارشنبه باید برم چارشنبه قبل رفتم تا این چارشنبه میترسم کمتر شده باشه اصلا خیلییی میترسم یعنی تو یک هفته پایین میادش ؟؟ من تو سی هفته رفتم داپلر ک گفتش هفت هستش و گفتش ک جنین آی یو جی ار هستش یعنی رشدش کم بعد بستری شدم فقط ی سرم گرفتم بعدش روز بعد سونو شدم بیمارستان و هشت بودش و دو روز بیمارستان بودم و مرخص شدم . بعد روز چارشنبه یعنی ی روز بعد از مرخص شدن بیمارستان باز سونو داپلر شدم و بازم هفت بودش میترسم هر روز بیادش پایین . الان روزی دوازده لیتر آب میخورم میگن ک دلستر و ماءالشعیر هم خوبه ولی چون قند دارم میترسم . برا شما تو چن هفته تشخیص دادن ؟؟ شما چ مایعاتی میخورین ؟ برا شما دکتر گفتش ک خطرناکه ؟؟ لطفا هر چ میدونین دریغ نکنین . روزی چقد سرم میگرفتین و اسم سرمتون چ بودش ؟ هر چن روز سونو میدین ؟؟ لطفاااا

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
آره عددش هفت هستش . گفته هفته ای ی بار بیا سونو میترسم این هفته برم کمتر شده باشه . چارشنبه باید برم ...

عزیزدلم اروم باش.شرایطت زیادم خطرناک نیس.بعدشم میدونی همین استرس باعث کم شدن اب دور بچه میشه؟منم عین تو بودم.ولی خب اینجا که من هستم سونوهای خوب هم نیس

بعدشم چرا سرم فقط یه دونه داشتی؟باید بهت سرم میداد برای چندروز تا سونوی بعدی.من فاصله ی سونوهام اولی رو هفته ۲۵ دادم که‌گفتش ۷ هست عددش.بعدی رو ۲۸ هفته دادم که‌گفت ۱۱ هست

البته من دیر نوبت گیرم اومد برای سونو

ولی هفته ی ۳۰ هم یه سونو شدم گفت ۱۰ هستش عددش

من اب زیاد میخوردم،قندم هم چون تو ازمایشم پایین بود سعی میکردم دلستر بخورم هر از گاهیوولی زیاد نمیخوردم راستش.بیشتر اب هندونه و خود اب.شنیدم هیچی به اندازه خود اب موثر نیس

این اندازه ابی که میخوری خیلی زیاده که.پس اصلا فکرای الکی نکن.ان شاالله جبران شده کمبود ابش

باورکن اسم سرم رو دقیق نمیدونم ولی همون سرم نمکی بود بنظرم.نیم لیتری بود.پنج شب زدم

اره منم دکتر ترسوند منو گفت امپول بتا بزن و پرلوتونوولی هیچکدومو نزدم.خداروشکر مشکلی پیش نیومد.برا من به احتمال زیاد سونوی اولی اشتباه کرده بود

نشتی یا ترشح داری؟

عزیزم خیلی برام دعا کن نفسی.ان شاالله برای همه ی باردارا این دوران به خوبی و خوشی بگذره و خیلی زود ق ...

خاکستری جون انشالله فرشته ی نازتو سالم و سلامت بغل می گیری عزیزم ببخش من از اینایی که گفتی هیچ اطلاعاتی ندارم اما گفتم حالا که انشالله دیگه نزدیک زایمانته یبار دیگه از طرف خودم و همه ی بچهای این تاپیک بهت التماس دعا بگم عزیزم به فرشتت بگو که خدا اجازه بده دوستاش بیان تو دل مامانای منتظر این تاپیک خلاصش اینکه مارو یادت نره این روزا مخصوصا روز زایمانت الهی همه چی عالی پیش بره برات مامانی🙈🙇😄