2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046094 بازدید | 684498 پست
وای خداروشکر عزیزم.چقد خوب.خیلی عالیه.ان شاالله به موقع نی نیتو بغل بگیری.منم انقباض و درد اصلا ندار ...

دکترتون گفتن ک شیاف پروژسترون باعث کم شدن آب میشه ؟؟ من روزی دوتا شیاف میذارم . ترسیدم

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گلم چون اون موقع چک کردن و سالم بوده دیگه نیازی نیست به دستکاری و بی هوشی مجدد،  البته حتما از ...

آخه  اون دکتری که اون روز لاپراتومی کردن منا دکترای مرکز ناباروری نبودن که چون اون روز اورژانسی شدن یه بیمارستان دیگه عملم کردن .در نورد بارداری طبیعی باید بگم که چون شوهرم اسپرمش کنه مجبوریم میکرو کنیم و گرنه خیلی ها با یه لوله طبیعی باردار شدن

گلم چون اون موقع چک کردن و سالم بوده دیگه نیازی نیست به دستکاری و بی هوشی مجدد،  البته حتما از ...

من موندم اصلا این حرفی که اون روز دکتره موقع مرخص کردن من گفت راست باشه یا نه فقط برای توجیح کار خودس که یه لوله را در شرایط اورزانسی برداشته بدون اطلاع به مریض .آخه مگه نوقع لاپراتونی شکم بررسی نمیسه و پاکسازی ؟فکر نمیکنم اصلا داخل رحم و تخمدانهام را وارد شده باشن

خاکستری جون انشالله فرشته ی نازتو سالم و سلامت بغل می گیری عزیزم ببخش من از اینایی که گفتی هیچ اطلاع ...

فداتشم خانمی.حتما حتما دعا میکنم اگر لایق باشم❤ ان شاالله خیلی زود تیکر بارداری تک تکتونو ببینم و ذوق کنم.به یادتونم.شماهم برای فندق من دعا کنین صحیح و سالم بیاد بغلم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام عزیزان..برای آزمایشای ایمنی و انعقادی مهمه چه روزی از سیکل پریودی باشه؟؟ 

سلام ماهرخ جونم خوبی خواهر منو یادت هست؟اولین انتقالت با اولین ای یو ای من همزمان شد . مگه تو جنین نداری دیگه؟دوباره باید بری از اول تو سیکل پانکچر؟منم ماه آینده میرم تو سیکل اگه خدا بخواد

مادر فقط اونی نیست که وقتی جواب مثبت آزمایش بارداری رو میگیره و از خوشحالی اشک شوق می ریزه و واسه سورپرایز کردن همسرش لحظه ها رو میشماره...اونی که جواب منفی رو میگیره و تا خونه عینک افتابی رو نقاب صورتش میکنه .. سرش رو پایین میگیره و اشک تلخ حسرت می ریزه و مدام با خودش میگه جواب همسرم رو چی بدم ... اونم مادره...مادر فقط اونی نیست که با شوق و ذوق به همه خبر بارداریشو میده و از همون روز اول واسه اومدن نی نی برنامه ریزی میکنه ....اونی که با صدای گرفته به همسرش میگه:بازم منفی بود .... اونم مادره...مادر فقط اونی نیست که با عشق و هیجان برای نی نی سیسمونی میخره و همه بهش تبریک میگن ...اونی که چشمش تو بازار به یه لباس کوچولو میفته و دلش ضعف میره ... یواشکی لباس رو میخره و از ترس حس ترحم دیگران ... آرزوهاشو گوشه کمد پنهان میکنه و گاهی تو خلوتش لباس رو بغل میکنه و می بوسه ..اونم مادره....مادر فقط اونی نیست که توی مهمونی ها هرموقع ازش اسم فرزندش رو می پرسند چشم هاش برق بزنه و با افتخار اسم بچه ش رو به لب بیاره ...اونی که سالهاست اسم انتخاب کرده و هرجا اون اسم رو میشنوه دلش میریزه و چشم هاش خیس میشه ... اونم مادره ...مادر فقط اونی نیس که ۹ ماهه بارداری رو شبانه روز با بچش عشق کنه و لحظه شماری کنه واسه اومدنش...اونی که لحظه ی انتظارش با بارداری فرق داره و منتظرِ ببینه چه بچه ای تو بغلش قراره اروم بگیره اونم مادره...آره دوست من... همونایی که مدام باید به بقیه جواب پس بدن که چراااا هنوز بچه دار نشدن ... پیش کدوم دکتر میرن ... مشکل از خانمه یا آقا .... و روزی هزار تا پیشنهاد سرسام آور دارن از طرف دوست و آشنا و همسایه! که پیش کدوم دکتر و امامزاده برن .. چه نذری بکنن.... چی بخورن... چی کار کنن ..یا حتی چه موقع اقدام کنن !!!!همه این دلسوزی های بی رحمانه فقط یک توجیه داره و اون دلیل اینه که تو یه زنی که هنوز مادر نشده ...پس ای کاش هیچ کس دل یه منتظر رو خواسته و ناخواسته نشکنه و همه باور کنن ... اونم یه مادره...😢
سلام،دکتر حسن( مسعود) گنجی زاده. مطبش تو یوسف آباده. هم خیلی باسواده هم دستش خوبه هم فوق العاده دکتر ...

ممنونم عزیزم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ان شالله این دفعه همه چی نرمال و عالی پیش میره و زودی مادر میشید،،  به شما قبل از انتقال و درطو ...

مرسی عزیزم ان شالله

سیکلم لانگ بود از روز ۵ پریودی اول هرشب ال دی خوردم تا اخر بسته،از روز۱۸ هم هر روز سینافکت میزدم ،از روز ۶ پریود دوم هم استرادیول شروع کردن ۶ روز دوتایی،۳ روزهم سه تایی

عزیزم کش و قوس ک.نشونه کم بودن اب نیس...بچه جاش تنگه دیگه...برامنم همینجوره دیگه ضربه چندانی نمیزنه ...

سلام عزیزم خوبین.ببخشید شما شیراز هستید؟ دکترتون کی بود واسه انجام کارتون؟

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏
خوبی رویا جونم؟شیرمرد ما چطوره؟ بزرگ شده؟😍 خوبم عزیزدلم اگه استرسای این دکترا بذاره!بهم گفت اگه س ...

توکل بخدا کن

گفتن آب دورش چقدره؟

نگران ساک و وسایل هم نباش. من اینقدر خرت و پرت بردم هیچ کدوم لازمم نشد. فقط یه دست لباس برای بچه و یه پتو برای وقتی که بخوای مرخص بشی

پوشک هم لازمه. هم برای بچه هم برای خودت. نوار بهداشتی جواب نمیده

به من گفته بودن شرت یکبار مصرف ببرم اما رفتم از این شرتای نخی حاج خانمی گرفتم. از یکبار مصرفا خیلی کاربردی تر بود

مرسی عزیزم ان شالله  سیکلم لانگ بود از روز ۵ پریودی اول هرشب ال دی خوردم تا اخر بسته،از روز ...

منم مصرف ال دی از روز ۵ پری هست و از روز ۱۷ هم مثل شما سوپرفکت باید تزریق کنم، پس تو پری بعدی استرادیول تجویز میکنن،  برای آی یو آی من روز ۱۰ پری ضخامتم ۵ بود که از اون روز دوتا استرادیول دادن ولی جوابش منفی شدش من همش فکر میکنم که دیر تجویز کردن

منم مصرف ال دی از روز ۵ پری هست و از روز ۱۷ هم مثل شما سوپرفکت باید تزریق کنم، پس تو پری بعدی استراد ...

اینبار هم ای یو ای داری؟

ای خدا چی بگم شما چون ضخامتت دیر میره بالا میگی دیر دادن،منم چون زود میره بالا میگم باید زودتر شروع میکردن سیکلمم کوتاهتر میشد ،

بخدا دیگه هیچ نمیدونم چی درسته چی غلط ،هرچی بیشتر میخونم ودنبال میکنم اعصابم خرابتر میشه 

امیدوارم اینبار دفعه اخری باشه که این چیزا رو تجربه میکنی ومامان بشی عزیزم 

عزیزم مرسی از پاسخ گوییت،شوهر من یخ نذاشته ولی داااائم بد اب سرد شسته،حتی شب تا صبح هم بیضه هاش سرد ...

آها خدا رو شکر یخ نذاشتین 

ولی تو خنک نگه داشتن همین که بیضه ها 2 درجه از بدن خنک تر بمونن کافیه 

برای همین هم کیسه های بیضه بیرون بدن هستن

دیگه حالا بنده خدا همسرت خیلی هم خودشو اذیت نکنه مثلا با لباس زیر خیس بخوابه تا خنک بمونن گناه داره 

تاثیر منفی هم اگر التهاب بیضه نباشه خیلی بعیده چون پوسته بیضه تو خنکی خودشو جمع میکنه و کلفت میشه تا اجازه سرمای بیش از حد نده

آخیش آخه یچیزایی میگن هم تو خوردن هم تو خوابیدن آدم بخواد فکرکنه و عمل کنه کوفتش میشه زندگی، ولی من ...

خخخخخخخخخ به منم میگن منم یه گوشم در یه گوش دیگه دروازه 😁😁😁😁😁

خداییش قبول دارم آدم هر تلاشی باید برای سلامت بچه ش انجام بده ولی حساب خرافات و خودکشی و خود آزاری جداست😉😉😉😉😂😂😂

اینبار هم ای یو ای داری؟ ای خدا چی بگم شما چون ضخامتت دیر میره بالا میگی دیر دادن،منم چون زود می ...

نه الان تو سيكل لانگ میکرو هستم اصلا با آی یو آی موافق نیستم فقط وقت منو تلف کردن،،،  منم مثل شمام بخدا گیج شدم فقط دلم میخواد مثل بقیه مادر بشم و آرزو به دل نمونم همش دارم تو ناامیدی و امیدواری دست پا میزنم، ان شالله که اینبار هممون نتیجه بگیریم ماها مادر بشیم بخدا مادرهای عالی میشیم چون برای بچه داریم بال بال میزنیم