2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046090 بازدید | 684498 پست
سلام عزیزم منم همسرم یه مدت این کارو کرد درد بیضه گرفت سمت چپ دردی که از صبح سه شنبه تا شب بود ولی ...

عزیزم مرسی از پاسخ گوییت،شوهر من یخ نذاشته ولی داااائم بد اب سرد شسته،حتی شب تا صبح هم بیضه هاش سرد بودن،حالا این قضیه رو کیفیت اسپرما اثر منفی میذاره؟؟؟؟

ببین گلم اصولا هیچ نیازی نیست بلند شی و بعد پهلو به پهلو بشی  اینا یه بخشیش باورهای قدیمی هست ...

آخیش آخه یچیزایی میگن هم تو خوردن هم تو خوابیدن آدم بخواد فکرکنه و عمل کنه کوفتش میشه زندگی، ولی من اهمیت ندادم به این چیزا،ولی خب چون اونم شنیده بودم گفتم ازشما و بچه های اینجا بپرسم بهتره تا اینکه یجا سوال کنم ک هرکی بیاد یچی بگه آدم سردرگم شه

راستی من دیشب متوجه شدم زیر شکمم هم راست هم چپ ترک خورده😱😃 سریع رفتم روغن نارگیل زدم😁

گفتم به هفته بیست و یک نرسیدی هنوز هرچی میخوای بزن تا ترک نخوره

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راستی گلم یه نکته که از آنا جون یاد گرفتم اینه  قرص لووتیروکسین باید سر ساعت خورده بشه با آب ک ...

زینب جان گردو هم میگن نباید نزدیکش مصرف کنی و اینکه اگه از خانواده امپرازولها چیزی مصرف میکنین حتما با فاصله باشه ، چون هردو‌هم‌ناشتا هستند

آره عزیزم.دهم مهر نوبت دارم رویان برا سونو مجدد و شروع داروهای اصلی

موفق باشی عزیزم، منم یک آبان نوبت دارم، همدیگرو همینجا دنبال کنیم آن شالله هممون همین دفعه نتیجه بگیریم،  شما بار چندمتونه؟  به شما هم گفتن باید نوبت مشاوره بیهوشی بگیرید؟؟

دوستان ی دکتر غدد توی تهران که ازش راضی باشید بهم معرفی میکنید بی زحمت

دكتر فرزاد حدائق عزيزم 

عاليه

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
نه عزیزم چادری نیست اما در مورد جای پارک چون تو خیابونش پاسگاه و پادگان و بیمارستان ایناست فقط با اس ...

آها ممنون از راهنمایتت😘😘

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
سلام اره عزیزم زیاده دکتر گفت الان ۱۴ اس ،جنین ۳ روزم تو رحم شناوره واین ۳ روز بازم میره بالاتر ضخام ...

ان شالله این دفعه همه چی نرمال و عالی پیش میره و زودی مادر میشید،،  به شما قبل از انتقال و درطول سيكل میکرو قرص استرادیول یا داروی دیگه ای برای بالا بردن ضخامت دادن یا خود ضخامت بدون دارو بالا رفت؟

انشالله عزیزم انشالله 😍بنظرمن می خواد ببینه تو حالت عادی بدون دارو وضعیتت چطوره 🤔

بهم گفت پروژسترون بزن پریود شدی  بیا بنظرتون بهتر نیست زعفرونو اینا بخورم بیاد دیگه آمپول نزنم 

نگران نباش عزیزم هر سال 4 میلیون بچه آی وی اف در دنیا متولد میشه  درسته عوارض داروها زیاده و ب ...

آره واقعا هردو معجزست بخصوص برای ما🙏🙏

زینبی جون من سینه هام چون فیبروکیستیکه خیلی نگرانم واسه خوردن داروها دکترم بهم گفت پروژسترون بزن پریود شدی بیا از همون لحظه استرس گرفتم کاش خدا بهم آرامش وسلامتی بده کاشکی یکی بهم بگه با خیال راحت برو جلو چیزی نمیشه نگران نباش فقط با اینکار مادر میشی نگرانیات تموم میشه

قربونت عزیزم، امروز بهتری؟ مراقب مایعات بدنت باش با هر 0.5 درجه افزایش دمای بدن نیاز به مایعات بالات ...

فدات بشم زينب جون از راهنمايي كاملت بهترم 

همسرم منو برد بيمارستان بهمن 

خدارو شكر تب نداشتم بهترشدم 😘😘😘😘

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
خدانگهدارت باشه و هرچی خیره برات پیش بیاد منم خداروشکر خیلی خیلی اوضام متفاوته شاید خندتون بیاد و ...

وای خداروشکر عزیزم.چقد خوب.خیلی عالیه.ان شاالله به موقع نی نیتو بغل بگیری.منم انقباض و درد اصلا ندارم ولی سونو گفت اب دور بچه کمه.امشب هم رفتم پیش دکترم گفت من به این سونو اعتمادی ندارم ازش راضی نیستم قبلا زیاد از این موارد برا باردارا پیش اومده که تشخیص غلط این سونو بوده...ولی بهم گفت برای اطمینان امپول بتا بزن...برام سرم هم‌نوشت.نوار قلبشم گرفت همه چی خوب بود...گفت شیاف رو یه روز درمیون کن و بعد قطع کن.ممکنه اصلا همین شیاف باعث کم شدن اب دورش باشه...خلاصه گفت بهتره تا دو سه روز اینده بری شهری که میخوای زایمان کنی و به دکترت دسترسی داشته باشی.منم خداروشکر مشکلی ندارم فقط بابت این اب دورش نگرانم که امیدوارم اشتباه باشه تشخیصش

بهم سرم داده 

بگیرم این یکی دو روز که اینجام بزنم فردا پس فردا هم برم شیراز.التماس دعا گلم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
چطوری خاکستری خوش رنگ؟🥰 پرنسس کوچولو خوبه؟ اومدم سایت یه خبری ازت بگیرم تیکر تو و نفسی رو دیدم کل ...

خوبی رویا جونم؟شیرمرد ما چطوره؟

بزرگ شده؟😍

خوبم عزیزدلم اگه استرسای این دکترا بذاره!بهم گفت اگه سونو درست باشه و اب دور بچه انقد باشه باید یه هفته دیگه بچه رو دربیاریم!باید هرچه زودتر برم شیراز.و یه مسیر طولانی درانتظارمه

ساک خودم و نی نی رو تقریبا کامل کردم باز همش حس میکنم همه چی کم و کسره!

ولی الان هیچی مهمتر از سلامتی نی نیم نیست.میخوام زودتر از این خراب شده برم یه جایی که چهارتا سونوی معتبر داشته باشه وضعیت دخترمو چک کنن اگه واقعا دراین حده خطرناکه...همش هم دارم اب میخورم.سرم هم برام نوشته.امپول بتا هم داده.تو زدی امپول بتا رو؟

وقتی به شهریار عزیزم شیر میدی برای من خیلی دعا کن این مسیرو به سلامتی به پایان برسونم.دارم میترسم دیگه رویا جون😥

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
موفق باشی عزیزم، منم یک آبان نوبت دارم، همدیگرو همینجا دنبال کنیم آن شالله هممون همین دفعه نتیجه بگی ...

آره عزیزم.به منم گفتن.من بار دوممه پانکچر.بار اول شهرستان بودم جنینام رشد نداشتن کار به انتقال نرسید.شما هم همینطور انشاالله موفق باشی

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.