2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
سیکل من لانگ بود روز ۲که رفتم  ال دی داد و سوپرفکت. واز پریود بعد امپول های تحریک تخمدان رو شرو ...

به من گفتن میتونیم شروع کنیم.و گفتن روز دوم یا سوم برم سونو.سیکل لانگ برا چیه؟

خدایا شکرت  
عزيزم منم هيچ علائمي نداشتم  با نااميدي و گريه رفتم آز دادم  اصلا بهش فكر نكن  ولي ...

ممنونم عزیزم. انشالله همه منتظران بزودی نتیجه بگیریم.. ممنون از انرژی مثبت تون ، انشالله نی نی ت سالم بیاد تو بغلت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم به علائم نیست که  من و خیلیا دیگه اون دو هفته علائم نداشتیم ولی اواخر هفته 6 چنان علائم ...

مرسی عزیزم، چقدر خوبه شماها هستین، انشالله من و همه منتظران زودی مامان بشیم ،احساس میکنم تمام درد و سختی هاش برام شیرین ترینه.، انشالله نی نی ت سالم بیاد تو بغلت

امروز که روز 16 ام بود ازمایش دادم و شده 129 به نظرتون خوبه؟ 

اره عزیزم مبارکت باشه به سلامتی🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
انتقال جنين دارم امروز به دكترم گفتم جنين ٥ روزه بهتره يا ٣ روزه گفت تو مركز ما معمولا ٣ روزه ها بهت ...

عزیزم من جنینام ۳روزه بودن🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سلام زینبی جون خوبی عزیزم؟من لثه م باد کرده فک کنم یکی از دندونام عفونت کرده بنظرت چیکار کنم.گاهی کم ...

عزیزم روزی۳بار اب نمک غلیس قرقره کن تو دهنت بچرخون عفونت و میبره انشالله🌷🌷🌷

سلام دوستان عزیز یه سوال ؟ شمایی که انتقال دادید و مثبت شدید همتون لک لانه گزینی داشتید ؟؟ اگه اره ...

عزیزم من اصلا هیچ لکی نداشتم💜💜

سلام خانمايي كه بارداريد و انوكساپارين يا هپارين ميزنيد خواهش ميكنم منو راهنمايي كنيد من ٢١ هف ...

عزیزم منم تا هفته های فکر کنم ۸ به دور ناف زدم بعدش دیگه به رون پام زدم چون شکمم خیلی کبود شد🌷🌷🌷

بچه ها امروز من چهارتا امپول دوممو زدم. چقدر با اینکخ سخته حس خوبی داره، حس نزدیک شدن به حس مادری خیلی خوبه حتی اگه بعدش منفی بشه، باز اینکه میدونی داروهات بخاطر اونه خیلی حس خوبیه

خدا ب همه نینی بده ب منم بده ب حق حضرت رقیه ی صلوات برای باردار شدن همه و من
ممنون عزیزم پس۱۶ میلیون فقط دارو  و پانکچر؟ هزینه بابت pgdدادین؟ نگفتن هر جنین چقدر؟  دل ...

بله فقط پانکچر و فریز و یک بار انتقال هنوز هزینه پی جی دی را نپرسیدم علت پی جی دی چچون سه بار انتقال دادم متفی شده گفتم پی جی دی کنم احتمال مثبت شدن میره بالا