2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684574 پست

سلام خانمايي كه بارداريد و انوكساپارين يا هپارين ميزنيد خواهش ميكنم منو راهنمايي كنيد

من ٢١ هفته باردارم و تا الان تزريق تو شكمم ميكردم دكترمم گفته فقط شكم يا پا بزن

ميخواستم ببينم من فقط به چپ و راست نافم ميزنم حالا خيلي سفت شده چون فقط اونجا ميزدم پرستار بيمارستان گفت بالاي نافتم ميتوني بزني ... درسته ميشه بالا هم زد؟

كسي بوده تا ماه اخر فقط به شكم بزنه؟ 

همه ميگن شكم از همه بهتره واسه همين ميترسم به پا بزنم اثرش كم شه 

🙏🏻🙏🏻🙏🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کلا اگه ۲۰ تا به بالا تخمک داشته باشی فریز می کنن؟ 

عزيزم من هم ٢٤ تا تخمك داشتم كه ١٤ تا جنين شد و فريز كردن .

رويان به من گفتن معمولا بالاي ١٠ تا تخمك رو همون موقع انتقال نميدن و فريز ميكنن مگر در موارد استثنا .

من خودمم استرس میگیرم.همسرم هم بدتر از من.همیشه نمونه دادن سخته براش.منم هرچی کمکش میکنم نمیشه.ولی ب ...

وقتی خانم داره کمک میکنه،خودارضایی محسوب نمیشه.باز ازمجتهدتون بپرسین.

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
سلام خانمايي كه بارداريد و انوكساپارين يا هپارين ميزنيد خواهش ميكنم منو راهنمايي كنيد من ٢١ هف ...

عزيزم من از حدودهاي همين هفته ٢٠ اينطورها توي رون پاهامرميزدم اثرش كم نميشه نگران نباش ولي دوستاني هم بودن كه تا آخر بارداري داخل شكمشون ميزدن .

نه عزیزم بهش بگو بره پیش ی متخصص گوارش برای یبوستم هر روز ی چیز ملین بخوره که برطرف بشه

شماکرج هستین؟ پیش کدوم دکترمیرین؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
من خودمم استرس میگیرم.همسرم هم بدتر از من.همیشه نمونه دادن سخته براش.منم هرچی کمکش میکنم نمیشه.ولی ب ...

عزيزم كمك ما كه براي خودارضايي نيست ، زياد فكرت رو درگير نكن من كه فتواي مراجع رو خوندم مضمون حرفشون اين بوده كه چون براي درمان هست و نبودن بچه ممكنه مشكلات ديگه اي رو براي خانواده به وجود بياره ايرادي نداره ، همون كمك در حد اينكه كه كنارش باشي و همراهيش كني فكر ميكنم كافي باشه .

توي رويان كه يك اتاق جدا داره و با تخت و راحت ميتوني به همسرت كمك كني .

من حتي چند بار هم جاي ديگه آي يو آي انجام دادم داخل مطب دكتر تخت داشت كه با همسرم با هم ميرفتيم داخل .

وقتی خانم داره کمک میکنه،خودارضایی محسوب نمیشه.باز ازمجتهدتون بپرسین.

به نظر من آقا خودشم اگر تنهایی نمونه بده به این معنی نیست که گناه کرده و بچه ناصالح از آب درمیاد.شاید حالا به هر دلیل خانم پیشش نبود.اونوقت آقا گناه کبیره مرتکب میشه؟من فکر نمیکنم.

خدایا شکرت  
بله عزيزم براي فرزند اول و براي فرزند دوم معجزه خدا شامل حالم شد و طبيعي باردار شدم .

یادتونه که هفته اول که آمپولارو شروع کردین سونو رفتین یا نه؟چون من خودم یه بار آی وی اف شدم.از هفته دوم سونو شروع شد.

خدایا شکرت  

سلام دوستان کسی می دونه امپول پرولوتن کجا داره من فمولایف زدم تا الان همش جاش ابسه کرده می خاره دکتر گفت پرولوتن پیدا کردی بزن نکردی همون شیاف کافیه 

یکم نگرانم اگر قطعش کنم کسی هست راهنماییم کنه مثل من شده باشه دکتر طرازی گفتم قطع کنم لک نبینم گفت ان شا الله نمی بینی 

من اوایل لک داشتم دیگه ندیدم شکر خدا

امپول انوکسا هم برای دوستانی ک دور نافشون کبود دکتر گفتن ب رون بزنیم ب بازو نزنیم 

ازمایش و سونو غربالگریم  اولم خوب بود شکر خدا ولی گفت سلفری برو بده ب همه می گ دکتر طرازی سل فری بدین