2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
وای بجه ها یعنی چی آخه؟ الان همسر من خودش نمونه داده من همراش نرفتم تو اتاق، جنین هایی که تشکیل میشه ...

عزیزم..توروخدا این فکرا چیه میکنین..اصلا بحث خودارضایی با این مسایل پزشکی کاملا جداهست..

توروخدا از این فکرانکنین .غیرشرعی چیه دیگه😐..من با اینکه  ادم مقیدی هستم..ولی اصلا اینو قبول ندارم ک اگر اقا خودش ب تنهایی بره واس نمونه مشکل شرعی داره ..چ ربطی داره اخه...این بخشی ازیک.مسئله پزشکی و راه درمانی هست..مگه واس عشق و حال رفتن

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به همسر من هم گفت فکر نکن فقط شما مشکل داری تخمک همسرت هم خیلی ضعیفه اولین باری بود که یه دکتر اینو ...

بنظرم یک کم خل وضعه فرهی

خب اینجور که به مردا میگه مشکل از خانمته همشون میرن دیگه نمیان اقلا یک حق ویزیت بهش بدند

شوهر من که با بشکن از مطبش اومد بیرون گفت بریم ivf دیدی که دکتر چی گفت !

درحالیکه براش سونوگرافی نوشت گفت احتمالا واریکوسل داری که سونو نداد  براش دارو نوشت که نخورد فقط جمله اخرشو گرفت که سن خانمت بالاست برید ivf 

دو ساله نرفته یک حق ویزیت کف دست فرهی بگذاره دکتر نادونیه هم بخودش ضرر زد هم بما

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
عزیزم..توروخدا این فکرا چیه میکنین..اصلا بحث خودارضایی با این مسایل پزشکی کاملا جداهست.. توروخدا از ...

دقیقا اگر آدم بتونه با همسرش بره بهترین حالت هست، اگر هیچ جوره نشد دو نفر باهم برن دیگه اشکال نداره تنهایی

بعدش با دعا و قرآن جبران میشه 

ما هم خیلی مقیدیم ولی فقط واسه آی یو آی ها و پانکچر قرص دادم همسرم و با هم رفتیم، بقیه موارد خودش تنها میرفت با کلی عذاب وجدان

بنظرم یک کم خل وضعه فرهی خب اینجور که به مردا میگه مشکل از خانمته همشون میرن دیگه نمیان اقلا یک حق ...

عاااااااااالی بود😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣والا یکی بره توجیه ش کنه بد بخت این مردسالاری خودتو بدبخت کرده

این چه حرفیه بی خود کردن گفتن مشکل شرعی داره اقایون هم سختشونه بخوان یهو نمونه بدن بدون هیچ مقدمه ای ...

واقعا چ حرف بیخود و مزخرفی

چطور دلتون میاد بگین جنیناتون مشکل شرعی دارن؟؟؟

انگار شوهرامون رفتن لب ساحل لذت بردن و اخر سر نمونه بردن واسه جنین

واقعا متاسفم برا خودمون با این افکارمون واینکه الان همه مشکلات ما حل شده ک نشستیم ب شرعی و فرعی جنینامون فک میکنیم استغفرالله

زینب جون برای خارش بدن  دکتر گفت گرمی نخورم  حتی گفت عسل با چایی  داغ نخورم با شیر د ...

الهی عزیزم گناه داری 

منم واسه خارش دکترم گفت خنکی بخور

واسه تهوع طب سنتی گفت گرمی بخور

دیگه سعی می کنم تعادل بر قرار کنم😁😁😁😁