2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
عزیزم من رویان پانکچر کردم سوالی داشتی بپرس.

خیلی ممنون عزیزم.پیش کدوم دکتر رفتین؟از روز دوم یا سوم پریود که رفتی برا سونو و آمپولا شروع شد سونو بعدی چه روزی بود؟مرسی

خدایا شکرت  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ساناز جون نگران نباش من فقط ٢ ماه هر دو هفته پرولوتون زدم و يكدفعه قطعش كردم تازه بعدش اصلا شياف هم ...

مامان سبحان جون من هر 12روز میزدم 4تا زدم ولی همشون ابسه کرده دکتر گفت به موادش حساسیت داری ایرانی نزن خارجی پیدانکردی همون شیاف کافی 

گفتم لک نبینم گفت ان شا الله نمی بینی 

شما چی شد یهو نزدی امپولو؟

راستی انوکسا رون درد داره؟شکم خیلی درد نداره ولی شکم من دیگه جا نداره یکم بهتر بشه هی جا ب جا می کنم بین رون و شکم 

نه عزیزم یک ویزیت رفتیم پیش ایشون چنان اعتماد بنفسی به شوهرم داد که کلا دیگه نه قرص خورد نه دکتر رفت ...

به همسر من هم گفت فکر نکن فقط شما مشکل داری تخمک همسرت هم خیلی ضعیفه اولین باری بود که یه دکتر اینو گفت 🙄احساس کردم چهره ی همسرم خندان شداحساس غرور کرد🙃🙃 اخه هرجا میریم به بنده ی خدا همسرم میگن مشکل از اسپرم شماست نه تخمک .

بچه ها یه خبر خوووووب  لیانا جون دو قلو داره 😍😍😍😍😍😍😍 هر سه حالشون خوبه لیانا گلی برات ...

😍😍😍😍😍ای جووونم داشتم سریع میخوندم تا ببینم خبرداده یانه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
خیلی ممنون عزیزم.پیش کدوم دکتر رفتین؟از روز دوم یا سوم پریود که رفتی برا سونو و آمپولا شروع شد سونو ...

سیکل من لانگ بود روز ۲که رفتم  ال دی داد و سوپرفکت. واز پریود بعد امپول های تحریک تخمدان رو شروع کرد.

این چه حرفیه بی خود کردن گفتن مشکل شرعی داره اقایون هم سختشونه بخوان یهو نمونه بدن بدون هیچ مقدمه ای بابا 

همسر منم دوبار تخمک کشی خودش رفت نمونه داد 

یه بار با هم رفتیم تو