2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
@آزی25776 ‍ سلام آزی جان خوبی؟ گلم من شدیدا سرما خوردم و سینوس هام عفونت داره، آبریزش چرکی، و درد ن ...

عزیزم ازاین داروگیاهیانمیشه داروخونه گرف  بخورداد،یابااب بخورداد؟؟؟ای باباچ گرفتاری شدی خواهر،ایشالازوده زودخوب شی

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
@آزی25776 ‍ سلام آزی جان خوبی؟ گلم من شدیدا سرما خوردم و سینوس هام عفونت داره، آبریزش چرکی، و درد ن ...

بمیرم.زینب جون منم دو هفتس درگیر گلو درد شدم شدید و هرکاریم کردم خوب نشدم تا الان از داروی شیمیایی بگیر تا گیاهی.هفته بعدم انتقال دارم.واقعا موندم با این وضعیتم چسکار کنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من نداشتم

لیانا امروز سونو نداشتی مگه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
امروز که روز 16 ام بود ازمایش دادم و شده 129 به نظرتون خوبه؟  

خداروشکر عزیزم..مبارکت🌸🌸بله خوووبه..فقط طبق روال دوروز دیگه تکرارش کن

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
آره گلم، اونجا خیلی به مهر و اینا نگاه نکن😉😉😉

اره دقیقاً حرفتون درسته ، مثلاً وقتی میرفتم قسمت توضیحات و کارشناس برام دارو مینوشت مهر فریبا رمضانعلی رو میزد ولی من تا حالا ایشونم ندیدم و ببینم هم نمیشناسم 

سلام خانما من دیروز پانکچر شدم ولی انگار دکترم کفت انتقال نمیده جنینا فریز بشن .چقدرزمان میبره تا ان ...

عزیزم من بعد از پانکچگفت هر وقت پریود شدی بیا وقتی رفتم گفت ضخامت دیواره رحم نازک بزار ماه بعد ماه بعد رفتم گفت نازک دارو پرژسترون  با استرادیول داد از هر کدوم شبی دوتا میخوردم ده روز جلوتر از موعود پریودیم پریود شدم رفتم گفت خوبه یه هفته بعد برام انتقال داد شکر خدا الان هفته هفتم انشالا روزی خودت هم باشه 

عزیزم بلا دوره انشالله. همسرم میگه اموکسی سیلین ۵۰۰ بخور و قرص سرماخوردکی معمولی جای کلداستاپ. همسرم میگه پزشک عمومی براتون نوشته؟

لیانا امروز سونو نداشتی مگه

بله نفس جون ولي عصر بايد برم 🙂

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
بله نفس جون ولي عصر بايد برم 🙂

بسلامتی انشاءالله😃

انتقال جنين دارم امروز به دكترم گفتم جنين ٥ روزه بهتره يا ٣ روزه گفت تو مركز ما معمولا ٣ روزه ها بهتر بودن ولى خيلى ها ميگن ٥ روزه بهتره ولى ميخواد سن روزه واسم انتقال بده با جنين ٣ روزه نم احتمال باردارى هست؟؟؟؟؟؟؟

سلام دوستای خوبم چند روزی برای تغییر حال و هوا اومدم سفر برای همین فرصت نکردم بیام تاپیک. امیدوا ...

سلام آزی جوون خودت خوبی؟...انشاءالله همیشه به سفر وگردش...

بله محیا متاسفانه منفی شد